8 Kasım 2013 Cuma

Finansbank 0.75 Faizli 75 TL Dosya Masraflı Kredi Kampanyası

Finansbank % 0.75 faiz oranı ve 75 TL dosya masrafı ile kredi kullandırıyor. 5030 Para Cepte kampanyalarının bir yenisi olan kredi kampanyası 'Vakti geldiyse nakdi cebinde' sloganıyla televizyon reklamlarıyla da tanıtılmaya başlandı. Kredi başvurusu yapmak için cep telefonunu kullanmak yeterli. 5030 Para Cepte kampanyası başvurusu T.C. kimlik numarasını yazarak 5030'a mesaj atarak yapılabiliyor. 2.500 TL'ye ve 9 ay vadeye kadar aylık %0,75 faiz oranı ile sunulan en son 5030 Para Cepte kampanyasına katılarak kredi kullananlar vergiler dahil 79 TL dosya masrafı ve 21 TL diğer ücretleri ödeyerek nakit krediyi hemen alabiliyorlar. Uygulanan aylık faiz oranı 2.500 TL'ye kadar tutarlar için 9 aya kadar olan vadelerde aylık % 0.75. Diğer tutar ve vadeler için sunulan kredi koşullarını öğrenmek için en yakın Finansbank şubesine uğramak yeterli.

Kredi kampanyasının sunduğu bir diğer avantaj ise 3 ay erteleme seçeneğine sahip olması. Bu sayede 2013 yılı içinde kredi kullananlar geri ödemelerini yapmaya 2014 yılında başlıyorlar. Kredi başvuruları çok çabuk şekilde sonuçlandırılıyor. Kredi başvurusu için nüfus cüzdanı ve gelir belgesi dışında başkaca bir belge istenmiyor. 10.000 TL tutarına kadar kredi için yapılan başvurular evrakların eksiksiz olması, başvurunun sabah saatlerinde yapılmış olması durumunda aynı gün içinde sonuçlandırılıyor. Kredi taksit ödemelerini dileyenler Finansbank şubelerinden yapabiliyorlar. Ancak kredi geri ödemeleri için ayrıca Finansbank ATM'leri, Finansbank internet şubesi ve mobil şubesi üzerinden de sıra beklemeden kolayca yapılabiliyor.

Cepten kısa mesaj atılarak yapılan kredi başvurularında gelen olumlu yanıt ön onay niteliği taşıyor. Finansbank kredi başvuruları ayrıca bankanın şubelerinde ve internet üzerinden de yapılabiliyor. Finansbank internet sitesini ziyaret edenler Hemen Başvur linkini takip ederek anında kredi başvurusu yapabiliyorlar.

Finansbank cep telefonundan ihtiyaç kredisi başvurusu yapma imkanını sunan Türkiye'deki ilk bankalardan biri. Bankanın bundan önceki kredi kampanyaları büyük ilgi görmüş ve olumlu yorumlar almıştı. Bu kampanyanın da öncekiler gibi ilgiyle karşılanması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder