19 Kasım 2013 Salı

Odeabank Axess Kredi Kartı ile Ne İstersen Bank'O Sende

Odeabank'ın yeni kredi kartı Axess yeni müşterilerine yepyeni bir kampanyayla merhaba diyor: Ne İstersen Bank'O Sende. Hemen Bank'O Card Axess sahibi olmak için başvuru yapanlar Hoş Geldiniz Paketi'yle çok cazip fırsatlardan yararlanıyor. Üstelik sadece 1 TL karşılığında. İlk etapta 100 bin Bank'O Card Axess kullanıcısı rakamına ulaşmayı hedefleyen Odeabank Ne İstersen Bank'O Sende kampanyasıyla üç ayrı avantaj sunuyor. Buna göre Odeabank Axess kredi kartıyla tanışanlar ilk alışverişlerinde 50 TL chip-para kazanıyorlar. Bunun yanında Odeabank Axess Bank'O Card ile 12 aya kadar vadeli faizsiz masrafsız, bedava 1.000 TL Taksitli Avans fırsatı var. Üçüncü sunulan avantaj ise 100 TL ve üzeri tüm peşin alışverişlere 3 taksit yapma imkanı. Yurt içinde ya da yurt dışında yapılan tüm peşin alışverişler kampanyadan yararlanabiliyor.

31 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında bu üç ayrıcalıklı fırsattan yararlanmak için 1 TL kampanya ücreti ödemek yeterli. Kampanya ücreti kart kullanımına başlandıktan sonra kesilecek ilk hesap özetine yansıtılıyor.

50 TL chip-para fırsatından yararlanmak için kartın onaylandığı tarihten itibaren 30 gün içerisinde Bank'O Card Axess kullanarak alışveriş yapmak gerekiyor. Yurt içinde yapılan ilk alışveriş tutarı kadar chip-para kazanılıyor. En fazla 50 TL chip-para kazanmak mümkün oluyor. İlk ekstredeki görülebilecek olan hoş geldin ödülü chip-paranın karta yüklendiği tarihten itibaren 30 gün içinde harcanması gerekiyor.

Odeabank Axess 1.000 TL Taksitli Avans kampanyası ile 3-12 ay vadeli toplam 1.000 TL ücretsiz ve faizsiz taksitli avans kullanmak mümkün oluyor. 1.000 TL'nin üzerindeki taksitli nakit avans kullanımlarında güncel faiz oranları uygulanıyor. Kartın kullanılabilir nakit avans limiti içinde aynı gün en az 100 TL ve en fazla 15.000 TL taksitli avans kullanmak mümkün oluyor.
​​​

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder