4 Kasım 2013 Pazartesi

Akbank Neo Kart Yüzde 5 İndirim Kampanyası

Akbank’ın banka kartı Neo’nun yeni kampanyasının tanıtımları televizyon reklamlarıyla başladı. Kasım ayında başlayan ve aralık ayı sonuna kadar devam edecek kampanyayla tüm alışverişlerinizde % 5 indirim kazanabiliyorsunuz. 31 Aralık tarihine kadar Akbank Neo Kart kullanarak anlaşmalı üye işyerlerinde yapılacak 50 TL ve üzeri alışverişlerde % 5 indirim kazanılıyor. Her kart sahibi her alışveriş işleminde en fazla 5 TL indirim kazanıyor. Toplamda ise kampanya süresince en fazla 40 TL indirim kazanmak mümkün. Kampanyaya katılarak yüzde 5 indirim imkanından yararlanmak için öncelikle kayıt işleminin yapılması gerekiyor. Kampanya kayıt işlemini yaptırmak için NEO yazarak 4566’ya SMS göndermek yeterli oluyor. Kayıt işleminin ardından yapılan alışverişlerde indirim kazanılabiliyor.

Ödemesi Neo Card kullanılarak yapılan alışverişten kazanılan indirim tutarı 2 iş günü içerisinde müşterinin Akbank'taki vadesiz hesabına aktarılıyor. Kazanılan indirim tutarı Neo Kartın bağlı olduğu vadesiz mevduat hesabına yatırılıyor. Kampanya süresince yapılan alışverişlerden kazanılan indirim tutarı Akbank Direkt üzerinden ya da ATM’lerden izlenebiliyor. Aynı gün içinde aynı işyerinden birden fazla 50 TL ve üzeri alışveriş yapılırsa bunlardan sadece bir tanesi indirim kazandırıyor.

Akbank Neo banka kartının Kasım ayına özel kampanyalarından biri de Opet akaryakıt kampanyası. Neo Kart kullanılarak Opet’te yapılan alışverişler 30 TL tutarında akaryakıt veya otogaz kazandırıyor. 15 Kasım tarihine kadar devam eden kampanya ile Axess üyesi Opet ve Sunpet istasyonlarında yapılan akaryakıt ve otogaz alımları ile kazanmak mümkün. İstasyonlarda bulunan Axess POS cihazlarından tek seferde ve farklı günlerde yapılacak 75 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt veya otogaz alımı 30 TL bedava akaryakıt veya otogaz kazandırıyor. Kazanılan tutar Axess üyesi Opet ve Sunpet istasyonlarında yapılacak akaryakıt veya otogaz alımında kullanılıyor.

Müşteri adına akbank'ta kayıtlı olan cep telefonu numarasından kampanyaya katılım işlemini yapmak için Opet yazıp bir boşluk bırakarak Neo kart numarasının son 4 hanesini 4566’ya göndermek gerekiyor. Neo, Neo Business, Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Fish, Free, Carrefour Axess, Axess Exi-26 asıl ve ek kart sahipleri kampanyaya iştirak edebiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder