3 Aralık 2013 Salı

Garanti Bankası Çabuk Kredi 90 Gün Vadeli 3000 TL iGaranti Uygulaması ile

'paranı senden çok düşünen biri' sloganıyla hayata geçen iGaranti hizmeti şimdi de çok hızlı bir şekilde kullanılabilen Hazır Kredi ile dikkatleri yeniden üzerinde topladı. Sizi hemen tatile kaçırabilecek olan Çabuk Kredi, Garanti Bankası'nın cep telefonu bankacılığı uygulaması aracılığıyla hemen alınabiliyor. iGaranti sahipleri paralarını akıllıca yönetebiliyorlar. Basitleştirilmiş bri bankacılık uygulaması olan iGaranti hem özel fırsatlar sunuyor, hem de fırsatlar konusunda kullanıcılarını anında bilgilendiriyor. iGaranti devamlı olarak yeni kredi ve tasarruf teklifleri sunuyor. Bu tekliflerden en sonuncusu ile şimdi 90 gün vade ile 3.000 TL'ye kadar Hazır Kredi kullanma fırsatı sunuluyor. 3.000 TL kullanıma hazır kredi limiti olarak iGaranti kullanıcılarını cep telefonlarında bekliyor.

22 Aralık tarihine kadar iGaranti'ye giriş yapanlar 20 adet Samsung Note 3 ve Gear kazanma fırsatına kavuşuyorlar. iGaranti müşterileri bugünlerde yüksek faizle tasarruf yapma imkanına da sahipler. iGaranti uygulamasını kullanarak Garanti Bankası'nda vadeli mevduat hesabı açtıranlar % 8.45 faiz oranından yararlanıyorlar. 500 TL ve üzeri ilk kez iGaranti vadeli hesap (iVadeli) açtıranlar yıllık brüt 8.45 faiz oranıyla kazanç sağlıyorlar. iVadeli hesap 32 gün vade ile açılabiliyor.

iGaranti uygulamasını cep telefonuna indirmek için iGaranti web sitesini ziyaret etmek yeterli. iGaranti'yle tanışanlar cep telefonu modellerinde uygun fiyat avantajlarından da yararlanıyorlar. iGaranti kullanıcıları Samsung Galaxy S4 ve Samsung Galaxy Note 3 modellerine Gold Computer web sitesi üzerinden uygun fiyatlarla sahip olabiliyorlar. Samsung Galaxy Note 3 1.899 TL'ye satılırken Samsung Galaxy S4 modelinin satış fiyatı 1.399 TL. Kampanya kapsamında kredi kartına 12 taksite kadar vade yapılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder