7 Aralık 2013 Cumartesi

Yapı Kredi Yılbaşı Kredisi Günde 10 TL ile 9000 TL

Yeni yıl kapıda. 2014 yılına girmeye hazırlandığımız şu günlerde bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları da hayatımızdaki yerlerini almaya başladı. Yapı Kredi Bankası Yılbaşı Kredisi kampanyasıyla günde 10 TL ödemeli 9.000 TL kredi veriyor. Bankanın Yılbaşı Kredisi kampanyasıyla 36 ay taksitle kredi kullanılıyor. Yapı Kredi Bankası’nın Süper Kredi kampanyasına başvurmak için BİREYSEL yazıp 4411 numaralı SMS hattına kısa mesaj göndermek yeterli oluyor.

Yapı Kredi Bankası 2014 YIlbaşı Kredisi ile 9.000 TL kredi kullananların yapacakları geri ödeme günlük 10 TL'ye denk geliyor. Yapı Kredi Bankası yılbaşına özel Süper Kredi kampanyası ile 36 ay taksitle kullanılabiliyor. Böylece alınan kredinin geri ödemesi 3 yıla yayılmış oluyor.

Yapı Kredi Bankası’nın yeni yıla özel Süper Kredi kampanyasından yararlanmak için yapılması gereken şey ilgili numaraya SMS göndermek. Başvuru için BİREYSEL yazıp 4411 numaralı SMS hattına kısa mesaj göndermek yeterli oluyor. 9.000 TL Süper Kredi kullananlar günde 10 TL’ye denk gelen tutarda aylık taksitlerle geri ödeme yapıyorlar.

Kampanyanın ilgili SMS cep telefonu mesaj no’suna kısa mesaj göndererek kampanyaya katılanların kredi başvuru cevapları kısa zamanda başvuru yaptıkları cep telefonuna geliyor. Gelen kredi cevabı olumluysa başvuru yapan kişi kredi başvuru ön onayı almış oluyor. Kredi başvurusu için ön onay alanların kredi başvurularını tamamlamak ve kredilerini kullanmak için Yapı Kredi Bankası’na ulaştırmaları gereken belgeler ise şunlar: Başvuruda bulanan kişiye ait gelir belgelerinin fotokopisi, nüfus kağıtlarının fotokopisi ve ikametgahlarını gösteren belge ya da adres gösteren son tarihlere ait bir faturanın fotokopisi. Yapı Kredi Bankası'nın Yılbaşı Kredisi kampanyası Aralık ayı boyunca devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder