10 Aralık 2013 Salı

Denizbank'tan Emekliye İkramiye Gibi 250 Lira Bonus Fırsatı

Emekli maaşlarını Denizbank şubelerie transfer eden SGK emeklileri, 100 TL hoşgeldin Bonusu hediye kazanmaya başladılar. Denizbank'ın maaş müşterileri için sunduğu fırsatlar bu kadarla da bitmiyor, ayrıca Emekli Bonus ile 1 yıl boyunca market alışverişlerinde 150 TL'ye varan Bonus kazanıyorlar. Böylece ortaya Denizbank'ın 250 TL ikramiye gibi Bonus fırsatı çıkıyor. Emekli maaşını Denizbank'a transfer eden emekliler, Denizbank'ta ayrıcalıklı olmanın keyfini çıkarırken deyim yerindeyse bir taşla iki kuş vuruyorlar.

Denizbank emekliler için başlattığı Emekli Bankacılığı hizmetiyle müşterilerinin hayatına değer katmayı hedeflerken emekliliğin keyfini çıkartmak için gereken kampanyalara ara vermeden yenilerini eklemeye devam ediyor. Sayıları 600'ü aşan Denizbank şubeleri, PTT şubeleri veya internetteki E-Devlet şifresiyle emeklilerin maaşının Denizbank'a kolayca transferini sağlarken özel kampanyalar da düzenliyor.

Denizbank'ın emekli müşterilerine özel kampanyaları şöyle sıralanıyor:

Emekli Bonus ile indirimli alışveriş Fırsatı.
Emeklilere 250 TL ikramiye gibi Bonus Fırsatı.
Emekli maaşını Denizbank'a transfer eden emeklilere 100 TL hoş geldin Bonusu hediyesi.
Emekli Bonus ile 1 yıl boyunca market alışverişlerinde 150 TL’ye varan Bonus kazanma fırsatı.

Denizbank'ın 10 Eylülde başlattığı emekli maaş transferi kampanyası 31 Aralık akşamına kadar devam ediyor. Kampanya avantajlarından 31 Aralık 2013 tarihine kadar Emekli Bonus kredi kartı ile Kurtaran Hesap başvurusu yapıp başvuruları onaylanan ve 28 Şubat 2014 tarihine kadar SGK emekli maaşını DenizBank’tan almaya başlayan emekliler yararlanabiliyor. Bu arada kampanyanın ilk 10.000 başvuru için geçerli olduğunu da hatırlatalım.

28 Şubat 2014 tarihine kadar Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan aldığı emekli maaşı DenizBank’a yatmaya başlayan Kurtaran Hesap sahibi emeklilerin Emekli Bonus kredi kartlarına Hoşgeldin Bonusu olarak 100 TL hediye ediliyor.

Ayrıca kampanyaya katılan emeklilerin Emekli Bonus kartlarıyla yapacağı market harcamaları için, 1 yıl süreyle harcama tutarının % 10’u kadar bonus kazanma fırsatı sunuluyor. Bonus tutarı aylık 30 TL’yi, yıllık toplamda 150 TL’yi aşamıyor.

Kampanya ilk 10,000 başvuru için geçerli olduğu için başvuru sayısına ulaşılması halinde kampanyanın 31 Aralık 2013 tarihinden önce sona erme ihtimali bulunuyor. Bu yüzden emekli maaşanı Denizbank'a transfer etmeyi düşünen emeklilerin bir an önce Denizbank şubelerine uğrayarak bilgi alması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder