10 Aralık 2013 Salı

10000 TL Deniz Bonus Avans PARA Yaz 3280'e Gönder

Deniz Bonus kredi kartının tek SMS ile Nakit Avans çekme kampanyaları devam ediyor. Deniz Bonus kart sahipleri ATM'lerden, şubedeb, telefon ve internet bankacılığı yoluyla zaten kolaylıkla avans çekebiliyorlar. ATM'ye ya da şubeye kadar yorulmak istemeyenler 3280'e SMS atarak avans tutarlarını banka hesaplarına aktarabiliyorlar. Geri ödemeleri taksitli ya da tek seferde yapmak mümkün. Deniz Bonus taksitli nakit avans 9 ay vadeye kadar çekilebiliyor. En fazla 10.000 TL nakit avans kullanma imkanı var. 1.500 TL nakit avans 75 TL işlem ücreti ödeyerek 9 taksitli sıfır faizli olarak kullanılabiliyor. 1.000 TL Bonus Avans ise 50 TL işlem ücretiyle 0 faizli olarak 9 taksitle alınabiliyor. 10.000 TL'ye kadar tutarlar işlem ücreti ve masraf ödemeden de 9 taksitli olarak çekilebiliyor. 9 taksit için uygulanan aylık faiz oranı % 1.50.

SMS Atarak Taksitli Deniz Bonus Nasıl Kullanılıyor? Deniz Bonus'U Olmayanlar SMS ile Cepten Deniz Bonus Kredi Kartı Başvurusu Yapabilir mi? Deniz Bonus'tan SMS atarak nakit çekim yapmak çok pratik. ATM'ye ya da banka şubesine gitmeye gerek kalmadan tek SMS ile nakit avans nakit avans çekilebiliyor. Kısa mesaj metnine PARA yazıp boşluk bırakarak Deniz Bonus kredi kartının son 6 hanesini ve talep edilen nakit tutarını yazarak 3280’e göndermek yeterli. Bonus kredi kartınız yoksa üzülmeyin. Bonus kredi kartı olmayanlar KKART yazarak TC kimlik numaralarını 3280'e gönderip kolaylıkla Bonus Kart sahibi olabiliyorlar.

PARA yazıp kartın son 6 hanesini ekleyerek istenen nakit avansı yazarak 3280'e gönderenlere banka tarafından yine kısa mesaj yoluyla cevap geliyor. Banka tarafından gönderilen SMS'de çekilebilecek nakit tutarı, ücretler ve avansın yatacağı banka hesap bilgileri bulunuyor. Bankanın bu teklifinin kabul edilmesi durumunda 24 saat içinde KABUL yazarak geri dönüş yapmak gerekiyor. KABUL mesajının gönderilmesinin ardından nakit avans banka hesabına yatırılıyor. Banka tarafından gönderilen mesaja KABUL yazarak 24 saat içinde gönderilmezse teklif geçersiz sayılıyor. Bu durumda yeniden nakit avans başvurusu yapmak gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder