11 Aralık 2013 Çarşamba

Akbank 200 TL Chip Para Emekli Maaşını Taşıma Kampanyası

Emekliler için çözümler ve fırsatlar sunmaya devam eden Akbank, SGK emeklileri için çok cazip bir imkanla yeniden karşımızda. Televizyon reklamlarıyla tanıtımına başlanan yeni kampanya ile emekli maaşı ödemelerini Akbank'a taşıyan emekliler 200 TL chip para kazanıyorlar. Kampanya 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Bu tarihe kadar emekli maaşı taşıma için Akbank şubelerinde bulunan başvuru formunu dolduran emekliler fırsattan yararlanıyorlar ve 200 TL chip para kazanıyorlar. Kazanılan chip para ilk emekli maaşının Akbank'a yatmasının ardından bir ay içinde emeklinin maaş ödemeleri için açılan Akbank hesabına bağlı Neo karta yatırılıyor. Kampanyadan yararlanmak için 2 yıl boyunca maaş ödemelerini Akbank'tan almaya devam etmek gerekiyor. 2 yıl boyunca her altı aylık dönemlerde 50 TL olmak üzere toplam 200 TL chip para Akbank Neo karta yatırılmış oluyor.

Emekli maaşı taşıma başvuruları bölge SGK müdürlüklerine yapılabiliyor. Bunun yanısıra emeklinin kendisi e-devlet sitesine şifresiyle girerek emekli maaşı banka değişikliğini gerçekleştirebiliyor. Gerekli şifre PTT işyerlerinden alınabiliyor.

Maaş ödemelerini Akbank'tan alan emekliler maaş aldıkları hesap için işletim ücreti ödemiyorlar. Akbank'tan kullanılan ihtiyaç kredileri için de kullandırım ücretlerinde avantajlar sağlanıyor. Krediler Akbanklı emeklilere kefisiz olarak kullandırılıyor. Emekliler ücretsiz EFT ve havale işlemlerinden yararlanabiliyorlar. Akbanklı emekliler kredi kullandıklarında maaş ödeme dönemlerine göre 3 ayda bir ödeme yapmayı tercih edebiliyorlar. Akbanklı emekliler Akbank'ta açacakları vadeli mevduat hesapları için daha yüksek faiz getirisi elde ediyorlar. Akbanklı emekliler diğer banka ATMlerini ayda iki kez ücretsiz olarak kullanarak para çekebiliyor ya da hesap durumlarına bakabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder