12 Aralık 2013 Perşembe

Finansbank'tan Kamuluya Özel 2014 Yılbaşı Kredisi

Finansbank'ın sadece kamu çalışanlarına özel olarak düzenlediği Aralık İhtiyaç Kredisi kampanyası başladı. Memur, öğretmen, subay, kamu işçilerinin ilgisini çeken ihtiyaç kredisi kampanyası yılbaşı öncesinde tüm kamu çalışanlarını sevindirdi. Kredisini bir an önce çekmek için Finansbank şubelerini dolduran kamu çalışanları, bu ihtiyaç kredisini tarih itibariyle bir nevi yılbaşı kredisi şeklinde değerlendirdiler.

Finansbank'ın 2014 yılbaşı kampanyasında kamu çalışanını mutlu edecek detayların hepsi var. Taksit vadesi 60 aya kadar uzayan kampanyada faiz oranı da aylık % 1.09 şeklinde belirlendi. Sadece aylık bazdaki faiz değil, dosya masrafı da her kamu çalışanının bütçesine uyacak şekilde sadece 99 TL'de sabit bırakıldı. Üstelik kamu çalışanlarının kullanacağı kredinin miktarı ne olursa olsun her seçenekte 99 TL olacak şekilde düzenlendi.

Tüm kamu çalışanları bu kampanyaya cep telefonuyla başvuru yapabiliyorlar. Finansbank'ın cep hattı olan 5030'u arayıp TC kimlik numarasını gönderenler kredi onayını 5 dakika içerisinde aldıktan sonra en yakın Finansbank şubesine kolay belgelerle gidip kredilerini aynı gün içerisinde çekebiliyorlar. Cep telefonuna ek olarak Finansbank internet sitesi üzerinden yapılan başvurular da kabul ediliyor. Finansbank internet sitesinde bulunan Anında Başvur butonuna tıklayan kamu çalışanları, ön başvuruyu sorunsuz şekilde gerçekleştiriyorlar.

Finansbank Yılbaşı Kredisi kampanyasından 3.000 TL ile 10.000 TL arasında bütçenize uygun miktarda ihtiyaç kredisi çekilebiliyor. Bu kredinin taksit vadesi ise 24 ay ile 60 ay arasında tercih edilebiliyor. Tüm vadelerde aylık % 1.09 faiz oranı değişmediği için kamu çalışanları tercih yaparken faiz oranı yerine kendi bütçelerini dikkate alma fırsatını elde ediyorlar. Faizin her vadede aynı kalması nedeniyle kendi ödeme güçlerine göre tercih yapabiliyorlar. Kampanya kapsamında 3.000 TL yılbaşı kredisi çeken kamu çalışanları 24 ay vadede her ay 146 TL geri ödeme yapıyorlar. 10.000 TL tutarında krediyi 60 ay vadeyle çekmek isteyenlerin ise aylık 242 TL geri ödeme yapması yeterli oluyor.

Finansbank'ın kamuluya özel yılbaşı kampanyasına katılmak için şubeye giderken yanınızda müfus cüzdanınızın aslının veya noter tasdikli suretinin olması yeterli oluyor. Ayrıca kamu personeli olduğunuzu gösteren kamu kimliğinizi de yanınıza almayı unutmayın. Adres Kayıt Sistemi'nde adresiniz kayıtlı ise ikametgah belgesi veya fatura gibi belgeler götürmenize gerek yok. Sistemdeki adres bilginizin güncel olmaması halinde sabit telefon, elektrik, doğalgaz, su veya cep telefonu hattı faturalarından herhangi birisini götürmenizde fayda var. Önemli bir hatırlatma: Götüreceğiniz faturanın son 3 ay içerisinde düzenlenmiş olması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder