10 Aralık 2013 Salı

TEB Yeni Yıla Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası

TEB yeni yıla özel ihtiyaç kredisi kampanyasıyla müşterilerine yılın son fırsatını sunuyor. TEB'in yeni yıla özel kampanyasında aylık % 0.99 cazip faiz oranının yanısıra 36 ay taksit fırsatı bulunuyor. Yeni yıla girerken hayallerini ertelemek istemeyenler TEB'lilere sunulan kampanyadan 10.000 TL kredi kullananlar için teklif edilen 343 Lira aylık taksitler de yeni yıla özel kampanyayı daha cazip hale getiriyor.

31 Aralık akşamı sona ermesi planlanan TEB kampanyasından 10.000 TL kredi kullananlar aylık % 0.99 faiz oranı ile 36 ay vade fırsatı bekliyor. Dosya masrafı sadece 103.95 TL olan kampanyada 36 ay vadeyi seçen TEB müşterileri çekmiş oldukları yılbaşı kredisini ayda sadece 343 TL takstler halinde ve 36 ay vadede rahat rahat geri ödüyorlar.

TEB'in 10.000 TL üzerinden hayata geçirdiği kampanya koşullarına göre alınan toplam masrafın içerisinde kredili hayat sigortası primi ilk yıl için 76 TL olarak belirlendi. Müşteriye kullandırılan kredinin takip eden yıllardaki sigorta primi ise, kalan kredi anapara tutarı üzerinden yıllık olarak heaaplanıyor. Aylık ve yıllık maliyet oranlarına sigorta masrafları ve yasal vergilerin dahil edilmiş olması da yılbaşı kampanyasının bir başka cazip yönü olarak ön plana çıkıyor.

TEB'in yeni yıla özel ihtiyaç kredisi kampanyası hakkında daha detaylı bilgi almak iteyenler en yakın TEB şubesindeki müşteri temsilcisini ziyaret edebiliyorlar. Ayrıca istenen her türlü bilgi TEB'in internet sitesinde de bulunuyor. Bunların yanısıra TEB Telefon Bankacılığı hizmetinden de bilgi almak mümkün... TEB'in yılbaşına özel kampanyasına son katılma tarihinin 31 Aralık 2013 olduğunu bir kere daha hatırlatalım. 2014 yılına masrafları kısmadan rahat koşullarda girmek isteyenlerin TEB şubelerine bu tarihe kadar başvuru yapmalarında yarar var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder