6 Aralık 2013 Cuma

Garanti Yılbaşı Kredisi 0,99 Faizli Dosya Masrafsız

Garanti Bankası Yılbaşı Kredisi kampanyası başladı. Garanti Bankası'nın Yılbaşı Kredisi kampanyasıyla % 0,99 faiz oranıyla, dosya masrafsız olarak ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kampanya kapsamında kredi tahsis ücreti ya da peşin komisyon gibi isimler altında dosya masrafı alınmıyor. Yılbaşı Kredisi'nin aylık 0,99 faiz oranı 3.000 TL kredi ve 9 ay vade için geçerli. Bunun dışındaki vade ve kredi tutarları için % 1,09 faiz oranıyla kredi kullanmak mümkün. 50.000 TL'ye kadar kredi 60 aya kadar vadelerle kullanılabiliyor. Diğer vadelerde ve tutarlarda aylık % 1,09 faiz uygulanıyor. Örneğin 36 ay vadeli olarak 20.000 TL ya da 60 ay vadeli olarak 50.000 TL ihtiyaç kredisini % 1.09 faiz oranıyla kredi almak mümkün. Diğer kredi seçeneklerinde de peşin komisyon ya da kredi tahsis ücreti uygulanmıyor, yani dosya masrafı alınmıyor.

Garanti Yılbaşı Kredisi'yle yeni yıla girenler 9 ay vadeli olarak 3.000 Lira almaları durumunda aylık 353,45 TL taksit ödüyorlar. Sigorta ve vergiler dahil masraflar toplamı ise 22,50 TL olarak gerçekleşiyor. Böylece kredinin aylık maliyet oranı % 1,34 oluyor.

Garanti Bankası bu yıl Yılbaşı kredi kampanyası için yine artık herkesin tanıdığı animasyon kuş karakterini kullanmayı tercih etti. Bankanın Aralık ayı boyunca devam edecek kampanyasına başvuru yapmak için Garanti şubelerine uğramak yeterli. Kredi için bankanın internet sitesini ziyaret ederek de başvuru yapılabiliyor.

2013 yılı içinde düzenlediği değişik kredi kampanyalarıyla dikkat çeken ve müşterilerinden olumlu yorumlar alan Garanti Bankası yeni yıl kredileri için elini çabuk tutan banka oldu. Garanti'nin 2014 yılında da cazip kredi kampanyalarını sürdürmesi bekleniyor. Düşük maliyetli kredi seçenekleri sunan Garanti nakit ihtiyaçları için kolay ve hızlı çözümler sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder