16 Aralık 2013 Pazartesi

CardFinans Yılbaşı Alışverişi % 10 ParaPuan Kampanyası

2014 yılına girmeye günler kala CardFinans yeni yıl alışverişi yapmak isteyen ve iyi bir fırsat arayanlar için sürpriz bir kampanya başlattı. Cardfinans yılbaşı alışveriş kampanyası ile % 10 ParaPuan kazanmak mümkün. Yılbaşı hindilerinin bile'gulu gulu' diyerek beğendikleri bu yepyeni kampanyanın tanıtımlarına televizyon reklamlarıyla başlandı. Kampanya kapsamında Card Finans kullanarak yapılan alışverişler Aralık ayı boyunca yapılan taksitli alışverişlerde yüzde 10 Para Puan kazandırıyor. Finansbank'ın beğeniyle kullanılan kredi kartı CardFinans sahipleri taksitli alışveriş yaparken bir yandan da ekstra ve yüksek oranda ParaPuan kazanmanın keyfini yaşıyorlar.

06 Aralık tarihinde başlayan kampanya 31 Aralık 2013 tarihine kadar devam edecek. Finansbank yılbaşı alışverişi kampanyasıyla kazanmak için öncelikle cep telefonundan kayıt yaptırmak gerekiyor. Kayıt için ARALIK yazıp 2273’e göndermek yeterli. Kayıt işleminin gerçekleşmesinin ardından yapılacak 75 TL ve üzeri her taksitli giyim, aksesuar ve ayakkabı alışverişi %10 ParaPuan kazandırıyor. Kampanyanın taksitli olarak yapılan alışverişleri kapsadığını ve alışverişlerin giyim, aksesuar ya da ayakkabı sektörlerinde yapılması gerektiğini hatırlatmakta fayda var. Fİnansbank CardFinans Yılbaşı Alışverişi ParaPuan kampanyasının kayıt numarasını da yeniden söyleyelim: 2273. Kampanyaya kayıt için cep telefonunun mesaj bölümünü açıp ARALIK yazdıktan sonra 2273’e göndermek gerekiyor. SMS mesajının bankada kayıtlı cep telefonundan gönderilmesi gerekli. Böylece banka hangi müşterinin kayıt için talepte bulunduğunu görebiliyor ve kayıt işlemini gerçekleştiriyor.

Kampanyaya katılım işleminin başarıyla gerçekleştiği bankadan gelen teyit mesajıyla bildiriliyor. Bu teyit mesajının gelmesinin ardından yapılan alışverişler kampanyaya dahil ediliyor ve % 10 Para Puan kazandırıyor. 31 Aralık'ta sona erecek yeni yıl kampanyası ile kazanılan ParaPuan’lar en son alışveriş yapılan kredi kartına 06 Ocak 2014’e kadar yüklenecek. Kredi kartına yüklenen ParaPuan'ların en son 15 Ocak tarihine kadar kullanılması gerekiyor. Kullanılmayan ParaPuan’lar 16 Ocak tarihinde geri alınacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder