18 Aralık 2013 Çarşamba

İş Bankası 4402 SMS Kredi Başvurusu 0.90 Faizli Yılbaşı Kredisi

İş Bankası'nin SMS ile kredi başvuru numarası olan 4402'yi bilmeyen yok. Yılın her döneminde İş Bankası ihtiyaç kredisi başvurularında kullanılabilen 4402 bankanın yeni yıl kredi kampanyası için de geçerli. SMS ile kredi başvurusu yaparak İş Bankası Yılbaşı Kredisi kullanmak isteyenler 4402'ye mesaj atıyorlar. Kampanya kapsamında ile % 0.90 faiz oranıyla 12 taksitli 5.000 TL Yeni Yıl Kredisi alınabiliyor. Daha yüksek tutarlarda ve farklı vadelerde de kredi seçenekleri sunuluyor. İş Bankası'ndan 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün.

İş Bankası’nın en son kredi kampanyası yeni yıl öncesi % 0.90 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunuyor. 12 ay vadeli olarak 5.000 TL kredi alanlar % 0.90 faiz oranından yararlanıyorlar. İş Bankası kampanyası Aralık ayı sonuna kadar devam edecek. İş Bankası'nda 60 aya varan vadelerle, 50.000 TL’ye kadar kredi kullanmak her zaman mümkün oluyor.

İş Bankası Yılbaşı Kredisi başvurusu yapmak isteyenler 4402′ye SMS atabiliyorlar. SMS mesajında NAKİT yazdıktan sonra TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİR bilgilerinin girilmesi ve 4402’ye gönderilmesi gerekiyor. Kredi başvurusunun ardından kredi yanıtı çok kısa süre içinde cep telefonuna geliyor.

İş Bankası’nın her ihtiyaca uygun Yeni Yıl Kredisi kampanyasına tüm ücretli çalışanlar, emekliler ve serbest meslek sahipleri; kısacası herkes başvuru yapabiliyor. İş Bankası Yeni Yıl kredi kampanyasına başvurular cep telefonu dışında bankanın fiziksel şubelerinden, Bankamatik’lerden, İş Bankası İnternet Şubesi’nden, 444 02 02 Telefon Şubesi’nden, İşCep, İşPad veya İşWap’tan yapılabiliyor. Televizyon reklamlarında Feza ve Evren karakterleriyle Cem Yılmaz ve ekibinin yer aldığı İş Bankası Yeni Yıl Kredisi kampanyasının bu yıl da yoğun ilgi gördüğünü ve kullanıcılarından olumlu yorumlar aldığını söylemeye gerek yok. İş Bankası'nın kredi pazarındaki lider konumunu 2014 yılında da devam ettirmesi ve cazip kredi kampanyalarıyla bireysel kredi kullanıcılarını memnun etmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder