8 Aralık 2013 Pazar

Olduğunda Ödersin Akbank Esnaf Kardeşliği Kredisi

Bugünlerde televizyon ekranlarında 'olduğunda ödersin' cümlesiyle dikkat çeken bir reklam var. Akbank'ın yepyeni esnaf kredisi anlayışını yansıtan bir reklam bu. Kıvanç Tatlıtuğ'u fırıncı esnafı rolünde izlediğimiz reklamın tanıttığı yeni kredi ürünü esnafın nakit düzensizliğini aşmakta yararlı olacak yeni bir kredi türü. Esnafın en büyük sıkıntısı herkesin de bildiği gibi kazançlardaki düzensizlik. Bazı dönemler az kazanan esnaf bazı dönemlerde yüksek gelirler elde ediyor. Bu durum mevsimsel etkilerden kaynaklanabildiği gibi bizzat esnafın kendi sorunlarıyla da ilgili olabiliyor. Esnafın gelirindeki belirsizlik ve düzensizlik kredi kullanmaları açısından da büyük bir sorun oluşturuyor. Yüksek kazanç sahibi bir esnaf bile daha sonraki gelir durumunu tahmin edemediğinden ihtiyaç duyduğu kredileri kullanmakta tereddüt ediyor. Kredi taksitlerinin genellikle sabit olması ve her ay düzenli ödeme gerektirmesi gelir akışı düzensiz olan esnaf için büyük bir sorun oluşturuyor.

Akbank'ın yeni kredi modeli olan Esnaf Kardeşliği kredisi bu soruna kökünden çözüm getiriyor. Yeni kredi modeli esnafa tam anlamıyla 'olduğunda ödersin' diyor. Krediyi kullanan esnaf kazancı iyi olduğunda çok, kazancı azaldığında daha az kredi geri ödemesi yapıyor ya da bazı aylar ödeme yapmamayı tercih ediyor. Akbank kredi kullanan esnafa ödeme planını yıl içinde istediği gibi ayarlama fırsatı sunuyor.

Akbank Olduğunda Ödersin Esnaf Kredisi ile 12 ay vadeye kadar kredi kullanmak mümkün. Bu vade içinde anapara ödemesi istenilen tutarda ve zamanda yapılabiliyor. Kredi faizi ise üç ayda bir iletiliyor. Kredi anapara borcunu erken kapatmak isteyen esnaftan erken kapama komisyonu alınmıyor.

Akbank Olduğunda Ödersin Esnaf Kredisi bir günde hesaba geçiyor. 50.000 TL’ye kadar olan kredi talepleri, belgelerin tamamlanıp kredinin onaylanmasından sonraki 24 saat içerisinde karşılanıyor. Olduğunda Ödersin Akbank Esnaf Kredisi'ni kullananlar faizlerdeki değişikliklerden etkilenmiyor.

Akbank Olduğunda Öde Esnaf Kredisi başvurusu en yakın Akbank şubesinden ya da Akbank internet şubesinden yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder