16 Aralık 2013 Pazartesi

Yapı Kredi Süper Yeni Yıl Kredisi 2014 Kampanyası

Yapı Kredi Yılbaşı Kredisi kampanyası Süper Kredi kampanyaları çatısı altında Aralık ayı boyunca devam ediyor. Yapı Kredi Bankası Süper Yeni Yıl Kredisi kampanyası ile günde 10 TL ödeyerek 9.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kampanyanın televizyon reklamları tüm hızıyla sürerken bankaya yapılan kredi başvurularında da yoğunluk hissediliyor. 2014 yılı öncesi son büyük Yapı Kredi Süper Kredi fırsatı olan Yeni Yıl Kredisi kampanyasıyla günde 10 TL taksit ödenerek 36 ay vadeli 9.000 TL kredi kullanılıyor. 36 ay taksitli Yapı Kredi Bankası yılbaşına özel Süper Kredi kampanyasına başvurmak da çok kolay. Bankanın şubelerinden başvuru yapılabileceği gibi kolaylıkla cep telefonundan başvuru yapmak da mümkün. Yeni Yıl Kredisi başvurusu yapmak için için BİREYSEL yazıp 4411'e SMS göndermek yeterli oluyor.

Yapı Kredi Bankası 2014 Yeni Yıl Kredisi ile 36 ay vadeli olarak 9.000 TL kredi kullanılması durumunda yapılacak geri ödeme günlük 10 TL civarında bir rakama denk geliyor. Yeni yıla özel Aralık ayı Süper Kredi kampanyası ile 36 ay taksitle kredi kullananlar böylece uzun vadeli olarak kredi kullanmanın keyfini yaşamış oluyorlar.

Yapı Kredi Bankası 2013 yılı boyunca pek çok başarılı Süper Kredi kampanyasına imza attı. Bankanın bireysel krediler alanındaki lider bankalardan biri olması ve çok cazip koşullarla kredi kullandırması Yapı Kredi'yi her zaman ön plana çıkarıyor. Yeni yıl öncesi düzenlenen yılbaşına özel Süper Kredi kampanyası da sunduğu koşullar ve uzun vade ile kredi müşterilerinden olumlu yorumlar almaya başladı bile. Bankanın 2014 yılında ne tür Süper Kredi kampanyaları düzenleyeceği şimdiden merak konusu. Bankanın sektördeki itibarlı konumu kredi müşterilerinin öncelikle Yapı Kredi Bankası'nı tercih etmelerinde önemli etkenler biri. Bankanın yılbaşına özel Süper Kredi kampanyasına başvurular Aralık ayı boyunca devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder