18 Aralık 2013 Çarşamba

Advantage Card 1000 TL Bedava Kredi Avantaj Yaz 4477'ye Gönder

HSBC Bank'ın avantajlı kredi kartı Advantage Card 1000 TL Bedava Kredi kampanyalarına devam ediyor. Daha önce büyük ilgi gören uygulamanın bir yenisi Ekim ayında başladı ve Aralık ayı sonuna kadar deva ediyor. HSBC Advantage Kart'la yeni tanışan kredi kartı kullanıcılarına yönelik kampanya HSBC'nin ÇatPara ürünlerinden biri olarak sunuluyor. Bilindiği gib ÇatPara HSBC Advantage Card sahiplerine diledikleri an nakit avans şekline kredi kullanma imkanı sunan bir sistem. İlk defa HSBC Advantage Kart alacak olanlara yönelik olarak dizayn edilen Avantaja Hoşgeldiniz kampanyası yıl sonuna kadar devam edecek. Yeni kampanyası ile ilk defa Advantage Kredi Kartı alana Aralık 2014 sonuna kadar kartından 500 TL veya 1000 TL faizsiz, masrafsız Bedava Kredi kullanma fırsatı sunuluyor.

Kredi kartı piyasasında ilk olan ve daha sonra benzerleri yapılan Advantage Kart kampanyasından yararlanmak için kredi kartı başvurusu yapmak çok kolay. Advantage kredi kartı başvuruları SMS gönderilerek yapılabiliyor. Bunun için Avantaj yazıp 44 77 numaralı SMS numarasına kısa mesaj göndermek yeterli. 'Avantaja Gelene 1000 TL' sloganıyla televizyon reklamları yayınlanan kampanya dahilinde yeni bir Advantage Card sahibi olarak 500 TL ya da 1.000 TL bedava krediden yararlanmak hiç de zor değil. Faizsiz ve masrafsız olarak kullanılan Bedava Kredi 12 ay taksitle kolaylıkla geri ödenebiliyor.

HSBC Bank’ın Advantage Kredi Kartı kampanyası 1 Ocak 2013 tarihi itibarıyla HSBC’de açık ve geçerli asıl kredi kartı olmayan yeni kredi kartı müşterileri için düzenleniyor. 1.000 TL Bedava Kredi kampanyasından faydalanmak için 1 Ekim – 31 Aralık 2013 tarihleri arasında HSBC Bank’dan asıl kart almak gerekiyor.

Müşteri için tanımlanan kredi kartı limiti dahilinde HSBC ATM’lerinden yapılan ilk 12 ay taksitli 500 TL veya 1000 TL ÇatPara işlemi kampanya kapsamında değerlendiriliyor. Sıfır faizli ve masrafsız olarak 500 TL veya 1000 TL çekim işleminin kampanyadan yararlanması için 12 taksitle yapılması gerekiyor. Kampanya kapsamında yeni HSBC Advantage Kart sahipleri kullanılabilir limitlerinin en fazla % 80′ine kadar ÇatPara çekebiliyorlar. İlk çekim işleminin 31 Aralık 2014 tarihine kadar yapılması gerekli. Advantage kredi kartı almak ve kampanyadan yararlanmak için Avantaj yazıp 4477'ye göndermek yeterli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder