12 Aralık 2013 Perşembe

Deniz Bonus Faizsiz 1.500 TL Nakit Avans Cepte Kampanyası

Denizbank'ın kredi kartı Deniz Bonus kullananlar bugünlerde hayatlarına kolaylık katan yeni bir özellik ile tanışıyorlar. Deniz Bonus'un başlattığı "Nakit Avans bir SMS ile Cebinizde" kampanyasıyla 1.500 TL nakit avans hemen ceplerine geliyor. Üstelik % 0 faizle... Başka bir deyişle hiçbir faiz ödemeden...

Denizbank'ın başlattığı nakit avans kampanyasına katılan Deniz Bonus sahipleri, 1.500 TL nakit avansı veya aynı miktarda taksitli nakit avansı yerlerinden bile kalkmadan tek bir SMS ile hemen kendi hesaplarına aktarabiliyorlar. Denizbank ATM'leri, internet şubesi ve telefon bankacılığına ek olarak bu hizmet ile 7/24 nakit avans limiti, SMS ile de kullanılabiliyor. Kampanya kapsamında 10.000 TL'ye kadar kullanılabilir nakit avans limiti, 12 ay taksitle Deniz Bonus sahiplerini bekliyor. Denizbank'ın yeni SMS kanalına özel süper kampanyasında 1.500 TL nakit avans için % 0 faiz uygulanıyor ve herhangi bir faiz ödenmiyor.

Kampanya Koşulları

19 Ağustos - 31 Aralık 2013 tarihleri arasında 1.500 TL nakit avans için faiz oranı % 0 olarak uygulanıyor. 250 TL tutarındaki komisyon ise ilk kredi kartı ekstrenize yansıtılıyor.

Bu kampanya tüm Denizbank şubeleri, ATM'leri, internet bankacılığı, çağrı merkezi ve SMS kanalında geçerli...

SMS ile Nakit Cepte’nin Özellikleri

Deniz Bonus ile Taksitli Nakit Avans kullanmak için öncelikle cep telefonunuzdan 3280’e PARA yazıp bir boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesini ve çekmek istediğiniz tutarı yazıp 3280’e gönderiyorsunuz.

Taksitsiz Nakit Avans kullanmak için ise cep telefonunuzdan 3280’e NAKİT yazıp bir boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesini ve çekmek istediğiniz tutarı yazıp 3280’e göndermeniz yeterli oluyor.

Belirtilen şekilde SMS ile talebinizi yaptıktan sonra ödeme tutarı, komisyon tutarı ve avansın yatacağı hesap bilgisini içeren bilgilendirme SMS’i cep telefonunuza geliyor. Mesajı aldığınızda KABUL yazıp dönmeniz durumunda para hesabınıza anında geçiyor.

Talep ettiğiniz tutar için limitinizin ve kart durumunuzun uygun olması durumunda telefonunuza paranın yatacağı hesap bilgilerini de içeren bir onay mesajı geliyor. KABUL yazıp 3280’e dönmezseniz herhangi bir işlem gerçekleşmiyor.

Talep SMS’iniz 24 saat boyunca geçerli olduğunu unutmayın. 24 saat içerisinde "KABUL" yazıp 3280'e dönmezseniz işlem iptal oluyor. Bu durumda 24 saati geçen talepler için yeniden SMS ile talepte bulunmanız gerekiyor.

Talebinizi bankamızda kayıtlı cep telefonunuzdan yapmanız gerektiğini aklınızdan çıkartmayın.

Güncel Nakit Avans ve Taksitli Nakit Avans / Deniz Avans faiz ve komisyon oranları ve kuralları aynen geçerli...

SMS ile Nakit Cepte hizmetinde Taksitli Nakit Avans / Deniz Avans sadece 12 ay vade için geçerli...

Kullanılabilir nakit avans limitiniz kadar çekim yapabilirsiniz. Bunun üzerinde talepte bulunduğunuzda kullanılabilir limitinizi içerecek şekilde size cevap mesajı dönülüyor. Bu durumda uygun limitinize göre yeniden deneyebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder