24 Aralık 2013 Salı

HSBC Kredilerinde Faiz Oranları Limitler ve Avantajlar

HSBC'nin ihtiyaç kredisi ürünü Kredi Net herkesin kafasını rahatlatan ve avantajlar sunan kredi seçenekleri sunmaya devam ediyor. HSBC'de 40.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Üst limitin 40.000 TL olduğu Kredi net kampanyalarında % 1.08'den başlayan faiz oranları ile kredi kullandırılıyor. 6 ay ve 12 ay vadelerde % 1.08 faiz oranı sözkonusu. Ancak HSBC'nin Advantage Card sahiplerine bir sürprizi var. Kullanılacak kredileride HSBC Advantage sahiplerine özel % 10 faiz indirimi uygulanıyor. Böylece 1.08 faiz oranı yerine % 0.97 faiz oranıyla 6 ya da 12 ay vadeyle kredi kullanmak mümkün oluyor. Diğer vadelerde uygulanan faiz oranlarında da HSBC Advantage kredi kartı olanlara % 10 faiz indirimi var.

18 ay ve 24 ay vadelerde Kredi Net faiz oranı % 1.18 iken, Advantage Card sahipleri için bu oran % 1.06 oluyor. 36 ay vadede uygulanan % 1.20 aylık faiz oranı yerine % 1.08 faiz oranıyla kredi alınabiliyor. 36 ayın üzerindeki vadeler ise bordrolu çalışanlar, emekliler ve avukat, doktor / diş hekimi, eczacı, mali müşavir, mimar / dekoratör, noter gibi profesyonel serbest meslek sahipleri tarafından tercih edilebiliyor. Maksimum 48 ay vadeyle kredi kullanmak mümkün. Bu vadelerde Kredi Net faiz oranı % 1.35 iken, Advantage Card için uygulanan faiz oranı % 1.22 oluyor.


HSBC Bank’ın Kredi Net kampanyalarında ödenecek aylık taksitler sabit olarak belirleniyor. Böylece zaman içinde artan veya belirsiz olan kredi taksitleri endişe kaynağı olmaktan çıkıyor. Kredi Net'i tercih edenler aylık ne kadar taksit ödeyeceklerini biliyorlar ve bu taksit tutarı vade sonuna kadar değişmiyor.

HSBC Kredi Net ile üst limit olan 40.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi için başvuru yapmak mümkün. Maksimum 36 aya varan vadelerle sunulan HSBC kredilerinde bordrolu çalışanlar, emekliler ve profesyonel meslek sahipleri için 48 aya kadar vade fırsatı var. Son kredi kampanyası ve faiz oranlarıyla Advantage Card sahiplerine tanına avantajlar 14 Ocak 2014 tarihine kadar geçerli olacak. Ancak HSBC'de kampanyalar bitmiyor, bu nedenle bu tarihten sonra da avantajlı bir kampanyayı yakalamak HSBC ile her zaman mümkün olacaktır.

Kredi Net başvuruları HSBC şubelerinden, bankanın web sitesinden ve 444 0 111 numaralı HSBC telefon bankacılığı aracılığıyla yapılabiliyor. 444 0 111 numaralı telefon bankacılığı hattı 7 - 24 hizmet sunuyor. Telefon bankacılığı şifresi olanlar bu numaradan tüm finansal işlemleri yapabiliyor ve bankacılık hizmetlerinden yararlanabiliyor.

Dünyanın yerel bankası HSBC müşterilerinin ihtiyaçlarını çok iyi biliyor ve onlara özel hizmet sunmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder