16 Aralık 2013 Pazartesi

Ford Aralık Kampanyası 24000 TL'ye 24 Ay 0 Faiz

Ford'un Aralık kampanyası sunduğu avantajlarla devam ediyor. Yeni yıl öncesi yepyeni bir Ford sahibi olmak isteyenler yıl bitmeden kampanyayı yakalayarak yeni yıla hayallerindeki otomobille giriyorlar. En güncel Ford kampanyası tüm Ford modellerini kapsıyor. Tüm Ford modelleri 24.000 TL'ye 24 ay % 0 faizle sunuluyor. Kampanyaya katılanlar için başka sürprizler de var. aralık 2013 kampanyası kapsamında Fiesta Titanium modelinde X paketi hediye fırsatı var. Transit Connect'ini yenilemek isteyenler ise 800 TL ek indirimden yararlanırken C-MAX Titanium modelinde X paketine % 50 indirimli olarak sahip olmak mümkün oluyor. 2014 yılına hayallerindeki Ford'la girmek isteyenlerin fırsat kaçmadan en yakın Ford Yetkili Satıcısına gitmeleri yeterli. Kampanya ile ilgili daha detaylı bilgi almak isteyenler Ford'un Direkt Hat numarası olan 444 3673 (444 FORD)'u aramaları gerekiyor.

Ford ödeme konusunda kişiye özel koşullar sunan Finans Paketleriyle tüm bütçe ve ihtiyaçlara göre çözümler üretiyor.

Derin müşteri deneyimimiz sayesinde bütçe ve ihtiyaçlara en uygun finans paketi ve araç kredisi seçimine yardımcı oluyoruz. Ford Options kredilendirme sistemiyle standart krediye göre % 40'a varan oranlarda düşük taksitlerle kredi kullanarak Ford araçlarının ödemesini finanse etmek mümkün. Ford Options iki, üç ya da dört yılda bir aracınızı yeni bir Ford marka araçla değiştirme ve geri verme imkanı sunuyor. Aracı kullanmaya devam etme kararı vermeniz de mümkün.

Ford'un geleneksel hale gelen taksitli satış modeline dayanan ödeme sistemi olan Ford Finans, araç finansmanını sağlamanın bir diğer yolu. Ford Finans sistemi ile sıfır kilometre veya her marka ikinci el araç için finans kredisi kullanılabiliyor. Kredinin vadesi kredisi sıfır kilometredeki araçlar için 60 aya, ikinci el araçlar içinse 48 aya varan vadelere kadar varıyor. Kolayca ve uzun dönemde geri ödeme imkanı sunan Ford Finans mükemmel bir finans yöntemi olarak karşımıza çıkıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder