25 Aralık 2013 Çarşamba

Akbank Yılbaşı Coşkusu: 36 Ay Vadeli 3 Ay Taksit Ertelemeli Yılbaşı Kredisi

2014 yılbaşına en coşkulu hazırlanan banka hiç kuşkusuz Akbank oldu. Müşterilerinin yeni yıla hayallerini gerçekleştirerek girmesini hedefleyen Akbank, televizyonlarda çok beğenilen yılbaşı kredisi reklamında 36 ay vade ve 3 ay erteleme fırsatı sununca Türkiye'nin en heyecan verici yılbaşı kampanyasına imza attı. Yılın son avantajlı kredisini kaçırmak istemeyenler Akbank şubelerini ziyaret etmeye başladı.

Akbank'ın Kıvanç Tatlıtuğ'lu reklamlar eşliğinde tanıttığı kampanya kapsamında 75.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Üstelik bu miktarda kredi, 36 ay vadede % 0.95 gibi düşük faiz oranıyla ve ilk taksit ödemesi 2014 Mart ayında yapılacak şekilde sunuluyor. Kredisini şimdi kullananlar yeni yıla sıkıntısız girerken ilk taksitlerini de Mart ayında ödeyip zaman kazanıyor, bütçelerini rahatlatıyorlar.

Reklam kampanyasında "Yeni yılda Türkiye bu ihtiyaç kredisini kutluyor" diyen Akbank, müşterileri için avantajlarla dolu bir paket hazırlamışa benziyor. Yılbaşına özel ihtiyaç kredisini 36 ay vadede ve 3 ay taksit ertelemeli olarak kullananlar, hızlı başvuru ve kolay kullanım imkanlarından da yararlanıyorlar.

75.000 TL'ye kadar tüm nakit ihtiyaçları için maksimum 36 ay vadeye kadar yılbaşı kredisi kullananlar, ilk taksitlerini dilerlerse 2014 Mart ayına kadar erteliyorlar. Her müşterinin bütçesine uygun avantajlarla donatılan Akbank yılbaşı paketine başvurmak için son günün 31 Aralık 2013 akşamı olduğunu hatırlatmamız gerekiyor.

Peki, Akbank'a yılbaşı kredisi için başvuru yaparken hangi belgeler isteniyor? Nüfus cüzdanı veya sürücü belgenizin aslı ve fotokopisini yanınızda bulundurmanız gerekiyor. Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebiliyor. Adrese dayalı nüfus kayıt sistemine dahil olanların bu belgeyi götürmesine gerek yok. Bunların dışında bir de gelir belgesi isteniyor. Ancak maaş müşterilerinin (Maaşını Akbank'tan çeken müşteriler( gelir belgesi getirmesine gerek kalmıyor.

Kampanya kapsamında 12 aydan başlayıp 36 aya kadar uzanan çeşitli taksit vadeleri var. 12 - 36 ay arası vadelerde ve maksimum 75.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor.

Kampanya faiz oranı kredi tutarı ve vadeye göre değişiklik gösteriyor. Kredi tutarının % 2'si oranında faiz indirim komisyonu uygulanmakta ve böylelikle kampanya kapsamında geçerli olan indirimli faiz oranlarıyla kredi kullandırımı yapılabiliyor.

Kredi kullandırım ücreti tüm vadelerde sabit tutuluyor ve 195 TL olarak alınıyor.

Hayat sigortası yıllık prim tutarı kredi tutarının binde 11,62’si olarak hesaplanıyor.

Yılbaşı kredisi kapsamında 10.000 TL ihtiyaç kredisi çekenler, bunu 36 ay vadede ödedikleri takdirde % 0.95 cazip faiz oranından yararlanıyorlar. Kredi kullandırım ücreti ise 410 TL oluyor. 10.000 TL dışındaki diğer tutarlar, faiz oranları ve vadelerle ilgili her türlü bilgiyi Akbank şubelerinden alabilir, taleplerinizi müşteri temsilcinizle görüşebilirsiniz. İhtiyaç duyacağınız bilgiler ayrıca Akbank internet sitesinde de yer alıyor. İsterseniz Akbank internet sitesine giriş yaparak her türlü bilgiyi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder