11 Ekim 2013 Cuma

Türk Silahlı Kuvvetleri Mensuplarına Özel Kredi ING Bank'ta

ING Bank'ın kamu çalışanlarına ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına özel kredi kampanyası cazip koşullar sunuyor. Buna göre TSK personeli ING Bank'tan 60 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. Üstelik TSK çalışanlarına yönelik kampanyada kredi üst sınırı da oldukça yüksek. Kampanya dahilinde kredi üst limiti 50.000 Türk Lirası olarak belirlendi. Kampanyada aylık olarak uygulanan faiz oranları ise % 1.09'dan başlıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri personeli için özel olarak düzenlenen kredi kampanyasında dosya masrafı 69 TL, istihbarat ücreti 20 TL.

ING Bank kamu çalışanlarına yönelik cazip ve yüksek limitli kredi fırsatları sunmayı sürdürüyor. TSK mensupları dışında diğer kamu çalışanları da aynı koşullarla ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyorlar. Kredinin vadesi 3 ay ile 60 ay arasında tercih edilebiliyor. Kredi aylık faiz oranı % 1.09'dan başlıyor ve 69 TL dosya masrafı, 20 TL istihbarat ücreti olmak üzere toplam 89 Lira ücret alınıyor. Kredinin üst limiti ise 50 Bin TL.

Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına özel ve kamu personeline özel kredi fırsatlarından yararlanarak cazip koşullarla kredi kullanmak isteyenler ING Bank şubelerine gidebilecekleri gibi bankanın Türkiye'ye özel web sitesini ziyaret ederek de başvuru yapabiliyorlar. ING Bank ihtiyaç kredileri sadece nüfus cüzdanı ile kullanılıyor.

ING Bank sadece kamu sektörü çalışanlarına yönelik olarak değil, toplumun her kesimine yönelik cazip kredi fırsatları sunuyor. ING Bank'ın diğer bankalarda çalışan personele yönelik Meslektaş Kredi ve maaşlarını ING Bank'tan alanlara yönelik maaş müşterilerine özel kredi seçenekleri çok iyi koşullarla kredi sunuyor. ING Bank'ta 65 yaş üzerinde olanlara da kredi kullanma imkanı sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder