14 Ekim 2013 Pazartesi

Akbank Esnaf Kredisi Olduğunda Öde ile Esnaf Kardeşliği

Akbank Olduğunda Öde Kredisi yepyeni bir kredi anlayışını esnafla buluşturuyor. Yeni ödeme anlayışı kredi kullanmak isteyen esnafa büyük kolaylık geliyor. 'Esnaf Kardeşliği' olarak da isimlendirilen yeni Akbank Esnaf Kredisi esnek ödeme yapısıyla çalışıyor. Bu yapıya göre Akbank'tan kredi kullanan esnaf geri ödeme miktarını ve ödeme zamanını kendisi belirliyor. Kazancı az olduğunda az, kazancı çok olduğunda çok kredi taksit ödemesi yapıyor. Akbank esnafı her zaman dinleyen ve kredilerini esnafın ihtiyaçlarını gözeterek kullandıran bir banka. Ama bu defaki ödeme sistemi gerçekten esnaf kredileri alanında bir devrim niteliğinde. Esnafın kazancının yıl içinde değişiklik gösterdiği, mevsimsel ya da kişisel nedenlerle iniş çıkışlar yaşandığı bir gerçek. Bu durumda sabit taksitli kredi kullanmak ve her ay aynı miktar taksit ödemesi yapmayı taahhüt etmek esnaf için her zaman kolay olmuyor. Gelirde yaşanan artış ve azalışlar düzenli ödeme konusundaki endişeleri artırıyor ve esnaf çoğu zaman ihtiyaç duyduğu halde kredi kullanmaktan vazgeçiyor.

Akbank Olduğunda Öde Kredisi esnafın ödeme endişelerine kökten çözüm getiriyor. Akbank'ın son Esnaf Kredisi kampanyası kredi kullanan esnaf kredi taksitlerini parası oldukça ödüyor. Kredi taksit ödemeleri bir yıl içinde esnaf tarafından istenilen zamanda ve miktarda yapılabiliyor. Olduğunda Öde kredisi ile nakit ihtiyaçlarını karşılayan esnafımız faiz oranı değişikliklerinden de etkilenmiyor.

Akbank Olduğunda Öde Kredisi 12 ay vadeye kadar alınabiliyor. Kredinin anapara ödemesi, kredinin vadesi içinde esnaf tarafından belirlenen zamanlarda ve tutarlarda yapılıyor. Faiz ödemeleri ise üç ayda bir gerçekleştiriyor. Eline toplu para geçen esnaf anapara ödemelerinde erken kapama yapmak için komisyon ödemiyor.

Televizyon reklamlarıyla da tanıtımlarını izlemeye başladığımız yeni Akbank Esnaf Kredisi'nin sunduğu geri ödeme sistemi gerçek anlamda esnafın ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda gerçekleştirilmiş gibi gözüküyor. Kredi kampanyasının bayram sonrasında büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder