7 Ekim 2013 Pazartesi

Odeabank İhtiyaç Kredisi Günde 3 TL'ye 3000 TL

Odeabank Türkiye'ye yaptığı gösterişli girişin ardından krediler alanındaki faaliyetlerine hız verdi. Konut ve Taşıt kredilerinin yanısıra Odeabank'ın odaklandığı tüketici kredilerinin başında ihtiyaç kredileri geliyor. Banka bir yandan şube sayısını yurt çapında hızla yaygınlaştırırken bir yandan da yeni kredi kampanyalarıyla hem cazip kredi fırsatları sunuyor hem de tanınırlığını artırıyor. Odeabank'ın Ekim ayı kredi kampanyası Kurban Bayramı öncesine rastladı. Bu nedenle Odeabank Bayram Kredisi olarak da adlandırılıyor ve tanıtılıyor. Kredi gerçekten de kredi kullanıcılarını bayram ettirecek koşullarla sunuluyor. Kredi kampanyası kapsamında günde 3 TL'ye 3.000 TL ihtiyaç kredi kullanmak mümkün olurken, günde 5 TL'ye 5.000 TL ihtiyaç kredisi de sunulan bir diğer kredi tutarı seçeneği olarak karşımıza çıkıyor. Odeabank bayram öncesi telaşının artarak devam ettiği bu hafta boyunca bayramla beraber gelen masrafların üstesinden gelmek için uygun koşullarla kredi sunmaya devam ediyor. Odeabank'ın bayram öncesine denk gelen Ekim ayı kredi kampanyasında bir diğer ön plana çıkan unsur ise kredinin 2 ay ertelemeli olarak sunulması. Böylece Ekim ayı içinde Odeabank Bayram Kredisi kullananlar kredi geri ödemelerini 2014 yılında yapmaya başlıyorlar.

Odeabank Bayram Kredisi kampanyası ile kredi kullananlar dosya masrafı ya da kredi kullandırım ve tahsis ücreti gibi isimler altında hiçbir kredi kullanım ücreti ödemiyorlar. Kredi 0 TL dosya masrafı ile kullanılıyor, ödenecek tek tutar çok düşük seviyelerde gerçekleşen hayat sigortası priminden doğan masraf oluyor. Odeabank Masrafsız Bayram Kredisi'nin faiz oranlarını merak edenler için söyleyelim, kampanya süresince uygulanan faiz oranı aylık % 1.25 olacak. Kredi için son başvuru tarihi ise 31 Ekim olarak açıklandı. Bu durumda bayram öncesini kaçırsak bile bayram sonrasında da bu cazip kredi fırsatının devam ettiğini kolaylıkla söyleyebiliriz. Uygun faiz oranıyla ve dosya masrafı ücreti alınmadan sunulan Odeabank Ekim ayı kredisi 48 ay vadeli olarak kullanılabiliyor ve kredi taksitleri 4 yıla yayılan bir sürede geri ödenebiliyor.

Odeabank ihtiyaç kredisi başvurusu sadece nüfus cüzdanı beyanı ile kolayca yapılabiliyor. Ekim ayı sonuna kadar sürecek kampanyaya katılarak günde 3 TL taksitle 3.000 TL ve günde 5 TL taksitle 5.000 TL kredi kullanmak mümkün. Kredi taksitleri 48 aya kadar belirlenebiliyor ve ödemelerin başlangıcı 2 ay sonraya ertelenebiliyor. Odeabank Ekim 2013 ihtiyaç kredisi kampanyası için son başvuru tarihi 31 Ekim. 48 taksitle 3.000 TL kredi kullananlar ayda 88 TL gibi çok kolay geri ödenebilir seviyede aylık taksitlerle bütçelerini zorlamadan ödeme yapıyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder