10 Ekim 2013 Perşembe

Almanya'da Kredi Ziraat Bankası'nda 84 Taksitli 25.000 Euro

Ziraat Bankası'ndan Almanya'da yaşayan Türklere büyük kredi fırsatı. Şimdi 84 aya kadar taksitle 25.000 Euro'ya kadar ihtiyaç kredisini hemen kullanmak mümkün. Ziraat Bankası'nın gurbetçilerimize yönelik yeni kredi kampanyasında faiz oranları da çok düşük. Kampanyada yıllık faiz oranları vadeye göre % 5.40'dan başlıyor. Hesaplı ve geri ödemesi sorun olmayacak bir kredi arayanların ilk tercihi Almanya'da da Ziraat Bankası oluyor. Kredi başvuruları Ziraat Bankası Almanya şubelerinden yapılabiliyor. Kredi başvurusu yapmak için önceden randevu alınabiliyor. Randevu almak için bankanın Almanya .de uzantılı sitesini ziyaret ederek kısa randevu formunu doldurmak yeterli. Ziraat Bankası'nın 25.000 € maksimum limitli kredisi her türlü ihtiyaç için kullanılabiliyor. Kredinin nerede kullanılacağını bankaya beyan etmek gerekmiyor. Ziraat Bankası Almanya taksitli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 2.500 € ile 25.000 € arasında kredi kullanmak mümkün. Kampanyada 12 ay ile 84 ay arasındaki vadelerde / laufzeit kredi kullanılabiliyor. Yurt dışında yaşayan ve iyi bir kredi arayanlar için Ziraat Bankası mükemmel kredi çözümleri sunuyor.

Örneklerle kredi vade ve seçeneklerini anlatmak gerekirse 48 ay vadeli olarak 10.000 Euro kredi alan biri aylık 241 € taksit ödemesi / monatliche raten yapıyor. Yine 10 Bin Euro krediyi 84 ay vadeli olarak kullananlar ise ayda sadece 158 Euro taksit ödüyorlar. Uygulanan faiz oranı vadeye göre değişiklik gösteriyor. 25.000 € için 48 ay vadeyi tercih edenler aylık 602 € geri ödeme yaparken, 60 ay vade için geri ödenecek aylık taksit tutarı 504 Euro'ya, 84 ay vade için 396 Euro'ya düşüyor.

Almanya'da yaşayan Türkler için harika bir kredi çözümü sunan düşük faizli, uzun vadeli taksitli ihtiyaç kredisi fırsatından yararlananlar herhangi bir masraf ödemiyorlar. Kredi dosya masrafı, kredi kullandırım ve tahsis ücreti gibi herhangi bir masraf alınmadan kullandırılıyor. Masrafsız Ziraat Bankası kredisi için Almanya'da bulunan Ziraat Bankası şubelerini ziyaret etmek yeterli. Randevu almak isteyenler Berlin, Duisburg, Essen, Frankfurt am Main, Hamburg, Hannover, Köln, München, Nürnberg ve Stuttgart şubeleri için kredi görüşmesi randevusunu bankanın şubesinden kolaylıkla alabiliyorlar.

12 ay ile 84 ay arası vadelerin uygulandığı kredi için yapılan başvurunun ardından kredi kararı çok hızlı ve çabuk bir şekilde alınıyor ve kredi cevabı başvuru yapan kişiye iletiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder