5 Ekim 2013 Cumartesi

Dacia Duster Sıfır Faiz 15 Bin Lira Ekim Kampanyası

Ekim ayı boyunca Dacia kampanyaları sürüyor. Dacia Duster sahibi olmak isteyenler için hayallerini gerçekleştirmenin tam zamanı. Bugünlerde Dacia'nın herkesin bakışlarını üzerinde toplayan modeli Duster için mükemmel bir kredi fırsatı var. Dacia bünyesinde kullandırılan kredi ile 15 Bin TL 15 ay vadeli olarak yüzde sıfır faizle kullanılabiliyor. 15.000 TL için 15 ay vadeli % 0 faiz kampanyası Dacia sahibi olma hayali kuran herkesi kolayca Dacia Duster sahibi yapıyor. Dacia Duster modelleri için kampanyada belirlenen başlangıç fiyatı ise 36.640 TL. Aracın fatura bedelinin yüzde seksenine kadar kredi kullanmak mümkün. 15.000 TL'yi geçen ya da 15 aydan uzun süreli kredi kullanmak isteyenler fatura bedelinin % 80'ine kadar düşük faizli kredi kullanabiliyorlar. Uygun şartlarla sunulan kredi aylık % 0.89 faiz oranıyla kullanılıyor.

Dacia Türkiye'nin web sitesini ziyaret edenler ilgili formu doldurarak kendileriyle iletişim kurulmasını sağlayabiliyorlar. Dacia tarafından kısa sürede geri dönüş yapılıyor. İletişim Dacia satın almak isteyen müşterinin tercihine bağlı olarak e-mail, sms, posta ya da telefonla gerçekleştiriliyor.

Dacia Duster gerçek bir arazi aracı olarak tüm dikkatleri her zaman kendisine yöneltmeyi başarıyor. krom kaplama radyatör ızgarası ve çift optikli ön farları aracın mükemmel tasarımında ilk dikkat çeken unsurlar. Bir arazi aracı olmasına rağmen şehir kullanımına da uygun olan Duster şehirde de dikkatleri çekmeyi biliyor. Dacia Duster alanlar sayısız paket ve aksesuar seçenekleriyle değişik fonksiyonlara sahip olarak araçlarını kişisel hale getirebiliyorlar. Dacia Duster maceracı ruh yapısını yansıtan dizaynı ve teknik özellikleriyle ön plana çıkıyor. Gerek aracın dış tasarımı, gerekse sağladığı yüksek performans ve sürüş keyfi Dacia Duster'ı her zaman sahip olunmak istenecek araçlar arasında ilk sıralara yükseltiyor.

Ekim aynda Dacia Sandero Ambiance için de özel satış fiyatları uygulanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder