11 Ekim 2013 Cuma

Halkbank Kredi Kampanyaları Koşulları

Halkbank'ta herkes için bir kredi mutlaka var. 60 aya varan vadelerle sunulan Halkbank ihtiyaç kredileri değişik kredi ürünü seçenekleriyle her ihtiyaca yönelik nakit çözümleri sunuyor.

Halkbank'ın Dost Kredisi ile diğer bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarını Halk Bankası'na transfer etmek mümkün. Üstelik masrafsız olarak. Dost Kredi 60 aya kadar vadelerle ve uygun faiz oranlarıyla kullanılıyor. Yüzde 1.11 aylık faiz oranıyla çekilebilen Halkbank Dost Kredi dosya ücreti ödemeden kullanılıyor. Dost Kredi ile birikmiş tüm banka borçları tek bir çatı altında toplanıyor ve uzun vadelere yayılarak uygun taksitlerle kolaylıkla geri ödeniyor.

Halkbank emeklilere yönelik olarak da mükemmel bir kredi ürününe sahip. Halkbank Gülen Emekli Kredisi çok özel kredi fırsatları sunuyor. Emekli maaşını Halkbank'tan alan veya almayı taahhüt eden emekliler için cazip faiz oranları ve esnek ödeme koşulları olan kredi seçenekleri sunuluyor. Halkbank Gülen Emekli Kredisi aylık yüzde 1.25 faiz oranıyla kullandırılıyor. Kullanılan kredi tutarının yüzde 1'i oranında dosya ücreti ve yaş, cinsiyet kredi tutarına göre değişen hayat sigortası primi ödeniyor. Kredi 60 aya kadar vadelerle kullanılabiliyor.

Halkbank'ta bankacılara yönelik bir kredi seçeneği de var: Meslektaş Kredi. Kredi bankacılık sektörü çalışanları tarafından kullanılabiliyor. Meslektaş Kredi'de 60 ay vadeye kadar kredi kullanma fırsatı % 1.25 aylık faiz oranı ve kullanılacak kredinin toplam tutarının yüzde 2'si oranında dosya ücreti ile sunuluyor.

Düşük tutarlı kredi talepleri için tasarlanan Kredi Mini ise 5.000 TL kredi limitine kadar kullanılıyor. Kredi Mini'nin aylık faiz oranı % 0.69. 12 aya kadar taksit yaptırma imkanı sunulan Halkbank Kredi Mini 3.000 TL'ye kadar 69 TL, 5.000 TL'ye kadar 99 TL dosya ücreti ile sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder