13 Ekim 2013 Pazar

Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi Denizbank Şubelerinde

Kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi fırsatı Denizbank'ta devam ediyor. Bir dönem televizyon reklamlarıyla da tanıtılan kredi kampanyası kamu personeline maaşın 17 katına kadar ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunuyor. İhtiyaç Kredilerinde en avantajlı koşullar ve cazip faiz ve vade seçenekleriyle kredi vermeyi sürdüren Denizbank bu kez kamu çalışanları için de çok cazip kredi kampanyalarını sürdürüyor. Üç ayrı avantajın birarada sunulan kampanyada düşük faiz oranı ilk dikkat çeken avantaj. Kamuluya özel kredi kampanyasıyla kullanılan kredi için % 1.07 aylık faiz oranı uygulanıyor. Bu düşük faiz oranının üzerine bir de kredinin dosya masrafsız olarak kullandırıldığını düşünürsek ne dersiniz? Denizbank'tan kredi kullanan kamu personeli düşük faiz oranından yararlanırken aynı zamanda dosya masrafı da ödemiyorlar.

Kampanyanın sunduğu bir diğer avantaj ise kamu personeline uzun vadeler yapılması. Denizbank'ın kamu çalışanlarına yönelik kredi kampanyasında vadeler 72 aya kadar tercih edilebiliyor. Kamu çalışanlarına sunulan bir diğer avantaj ise maaşın 17 katına kadar kredi kullanılabilmesi. Aylık % 1.07 faizli, dosya masrafsız kredinin üst limiti ise 50.000 TL.

72 aya varan vadelerle, avantajlı faiz oranıyla sunulan Kamu İhtiyaç Kredisi fırsatından yararlanmak için en yakın Denizbank şubesine uğramak gerekiyor. Kamu çalışanları kamu kimlikleriyle beraber en yakın Denizbank şubesine gittiklerinde kolaylıkla bu özel kredi kampanyasından yararlanabiliyorlar. Kredi başvurusu için nüfus cüzdanı, maaş bordrosu ve kamu kimliğini yanınızda bulundurmanızda fayda var. Son başvuru tarihi için herhangi bir zaman sınırlaması olmayan kredi kampanyasından yararlanarak maaşlarının 17 katına kadar kredi kullanan kamu çalışanları 72 aya varan uzun taksit fırsatından yararlanarak kredi geri ödemeleri sıkılmadan ve üzülmeden yapabiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder