10 Ekim 2013 Perşembe

Yapı Kredi Bankası Evlilik Kredisi Nasıl Alınıyor

Kurban Bayramı'nın bitmesiyle beraber "İki bayram arası evlilik olmaz" sözü geçerliliğini kaybedecek ve nikahlar, düğünler hızlanarak eski temposuna kavuşacak. Ancak evliliğin bir de maddi boyutu var ki, orta gelirli çiftler için bunun içinden çıkılması zor bir engel olduğunu herkes kabul ediyor.


Bu gerçekten çıkan Yapı Kredi, evlenmeyi düşünen çiftler için cazip fırsatlar içeren bir evlilik kredisi paketi hazırladı. "Bu özel gününüzde herşeyiniz tam olsun" düşüncesiyle hazırlanan evlilik kredisi paketinde evlenmeyi düşünen çiftlerin işini kolaylaştıracak cazip faiz oranları ve kredi vadeleri bulunuyor.

Yapı Kredi Evlilik Kredisi sayesinde artık "Evlilik tarihi yaklaşıyor, onca masrafın altından nasıl kalkacağız?" diye dert etmeye gerek kalmıyor. Nişan, düğün, balayı ve oturacağınız evle ilgili yapacağınız her türlü harcamalarınız için Yapı Kredi’ye uğrayabilirsiniz. 36 aya varan farklı vade seçenekleri ve masraf yapısıyla oluşturulan kredi alternatiflerini kullanarak, bütçenizi zorlamadan kredinizi geri ödeyebilirsiniz. Evlilik Kredisi için en yakın Yapı Kredi şubesini ziyaret edebilir veya Kredi Şimdi üzerinden hemen başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
Gelir Belgesi Fotokopisi
Ücretli çalışanlar için son maaş bordrosunun fotokopisi (maaş yazısı)
Serbest meslek sahipleri için son vergi levhasının fotokopisi
Emekliler için maaş cüzdanı fotokopisi
Kira geliri varsa tapu ve kira kontratı fotokopisi
Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin işlem tarihinden önceki 3 ay içinde ve müşterinin adına düzenlenmiş bir fatura aslı veya 3 ay içerisinde alınmış ikametgah belgesi Adres paylaşım sisteminde adres bilgisinin güncel olması halinde bu maddede yer alan belgelerin beyanı gerekmiyor.
Nasıl Başvurabilirim?

Başvuru Kanalları

İnternet üzerinden Kredi Şimdi ile başvurabilirsiniz.
SMS ile başvurmak için Kredi Türü (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Net Gelirinizi yazıp 4411'e gönderebilirsiniz.
Size en yakın Yapı Kredi şubesini ziyaret edebilirsiniz.
444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı kanalıyla başvuruda bulunabilirsiniz.

Yapı Kredi Evlilik Kredisiyle ilgili sorularınız ve daha detaylı bilgiye ulaşabilmek için 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'ndan yararlanabilir, Yapı Kredi şubelerindeki müşteri temsilcileriyle görüşebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder