9 Ekim 2013 Çarşamba

4 Ay Ertelemeli Akbank Kredisi Faiz Oranı ve Limit Bilgileri

Akbank'ın ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyaları her ay yenilenerek devam ediyor. Bu ay boyunca da Akbank'tan ertelemeli kredi kullanmak mümkün. Üstelik erteleme süresi tam 4 ay. Krediyi kullananlar Ekim ayı içinde çektikleri kredinin taksitlerini geri ödemeye Ocak ayında başlıyorlar. Kredinin ertelemeli olmasının yanında daha değişik avantajları da var. Kredi kullanım üst limiti oldukça yüksek ve faiz oranları çok cazip. Kredi kampanyasının diğer aylarda da benzer koşullarla sürmesi bekleniyor. Bu ayki kampanya için son başvuru tarihi Ekim ayının son günü olan 31 Ekim. Ay sonuna kadar başvurular devam ediyor. Bu niteliğiyle kredi bir bayram kredisi olmasının yanısıra mevsimsel bir kredi olma özelliği gösteriyor ve Sonbahar ayının en dikkat çekici kredilerinden biri olma özelliğini sürdürüyor.

Akbank kredi kampanyasında kullanılabilecek kredinin üst limiti ne kadar diye baktığımızda oldukça doyurucu bir rakamla karşılaşıyoruz. Akbank'ın Sonbahar Kredisi için belirlenen maksimum kredi kullanma limiti tam 75.000 TL. Kredinin faiz oranları nedir, hemen onu da söyleyelim: Kredinin faiz oranları % 1.03'den başlıyor ve % 1.08'e kadar olan bir aralıkta seyrediyor. Krediyi kullananlar tüm vadeler için sabit olarak 205 TL kredi kullanım ücreti ödüyorlar. Akbank'ın Sonbahar aylarına özel kredi kampanyasında taksit sayısı ise 60 aya kadar çıkabiliyor. Kredinin maksimum vadesi 60 ay olarak belirlendi.

Hangi vade için ne kadar taksit ödeyeceğini merak edenler için bankanın web sitesinde bazı örneklere yer verilmiş. Örnek kredi ve taksit tutarlarını vermek gerekirse; 12 ay taksitli olarak 10.000 Lira kredi kullanılması durumunda 902 TL aylık taksit ödeniyor. Yine 10.000 TL için 36 ay seçeneğine bakarsak aylık taksit tutarının 347 TL'ye düştüğünü görüyoruz. 10.000 TL krediyi 60 ay vadeli kullanmak istersek ödenecek aylık taksit 241 TL oluyor. Kredi kampanyasında 12 ay için % 1.03, 36 ay için % 1.05, 60 ay için % 1.08 faiz oranı uygulanıyor. Kredi kullandırım ücreti ise 205 TL olarak gerçekleşiyor.

Akbank'lı ikizlerin tanıttığı kredi kampanyalarıyla tanıdığımız Sonbahar kredi ürünlerine başvuru yapmak için istenen belgeler ise yine aynı: Kimlik belgesi, gelir belgesi ve son tarihli fatura ya da yerleşim belgesi. Bayram öncesinde büyük ilgi gören Sonbahar kredi kampanyasının bayram sonrasında da aynı talep yoğunluğuyla devam etmesi ve Eylül ve Ekim aylarında devam eden kampanyanın Kasım ayında da aynı koşullarla sürmesi bekleniyor. Ardından gelecek Aralık ayıyla birlikte başlayacak olan Yılbaşı ve Yeni Yıl kredi yarışında Akbank'ın nasıl bir sürprizle karşımıza çıkacağı ise şimdiden merak ediliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder