4 Ocak 2014 Cumartesi

Yapı Kredi Bankası Kredileri Kamuya Maaşın 15 Katına Kadar Kredi

Yapı Kredi'nin geçtiğimiz yıl içinde büyük ilgi gören Kamuya Maaşın 15 Katına Kadar Kredi Kampanyası yeni yılda da devam ediyor. Kamu çalışanlarına özel kredi ürünüyle maaşın 15 katına kadar bireysel ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Yapı Kredi Bankası şubelerinden başvuru yapmaları ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisini tercih etmeleri gerekiyor. Kampanya en az 1.500 TL maaş alan kamulular için dizayn edildi. Kamuya Maaşın 15 Katına Kadar Kredi Kampanyasından yararlanmak isteyenlerin sadece nüfus cüzdanı ve kamu kurum kimlikleriyle en yakın Yapı Kredi şubesine uğramaları yeterli.

Yapı Kredi’nin kamuya özel kredi kampanyasında faiz oranları aylık % 0.51’den başlıyor. Yapı Kredi'de faizsiz peşin komisyonlu ya da masrafsız Bireysel İhtiyaç Kredisi seçenekleri de mevcut. Örnek olarak söylemek gerekirse 5.000 TL kredi kullanılması durumunda 12 ay vadede % 0,53 faiz oran ve 296 TL toplam masrafla ve yıllık % 19,26 maliyetle, 434 TL aylık taksit ödemesi söz konusu oluyor.

Yapı Kredi Bankası kamu çalışanları için düzenlediği kredi kampanyalarıyla geçmişte olumlu yorumlar almış ve kampanyalar yoğun ilgiyle karşılanmıştı. Bankanın 2014 yılı içinde de cazip kredi kampanyalarını sürdürmesi bekleniyor. Uygun maliyet oranları ve uzun vadelerle her zaman kolay ödenebilir geri ödeme seçenekleri sunan Yapı Kredi Bankası'nın son kampanyasına başvuru yapmak için bankanın şubelerine gitmek yeterli oluyor. Kredinin maksimim vadesi 36 ay olurken, aylık faiz oranları % 0.51'den başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder