21 Ocak 2014 Salı

Şekerbank 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Şekerbank yeni yıla hızlı girdi. Şekerbank Yeni Yıl Kredisi kampanyasıyla Ocak ayının sonuna kadar 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Şekerbank'tan Ocak ayı boyunca kredilerini alanlar kredi taksit ödemelerine 3 ay sonra başlayabiliyorlar. Kredi kampanyasında üst limit 50.000 TL olarak açıklandı. Şekerbank ihtiyaç kredisi başvurusu Şekerbank şubelerinden yapılabiliyor. 31 Ocak tarihine kadar sürecek kredi kampanyasında başvuruda bulunmak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. En yakın Şekerbank şubesinden içeri girerek kredi başvurusu yapılabiliyor.

Şekerbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasında faiz oranı % 1.12'den başlıyor. 1.000 TL ile 3.000 TL arasındaki kredilerde % 1.22 faiz oranı uygulanıyor. Bu tutarlar için 150 TL tahsis ücreti alınıyor. 3.001 TL ile 15.000 TL arasındaki kredi tutarlarında geçerli olan faiz oranı % 1.22, kredi tahsis ücreti ise 200 TL. 15.001 ile 50.000 TL arasındaki kredi tutarları içinse aylık % 1.26 faiz oranı ve 250 TL tahsis ücretiyle ihtiyaç kredisi alınabiliyor.

Şekerbank ihtiyaç kredileri en az 3 ay, en fazla 36 ay vadeli olarak kullanılabiliyor. Bilindiği gibi son düzenlemelerle ihtiyaç kredileri için maksimum taksit sayısı 36 olarak belirlenmişti. Bankanın web sitesini ziyaret edenler burada bulunan hesaplama araçlarını kullanarak kredi taksit tutarları ya da toplam ödenecek tutar hesaplamaları yapabiliyorlar. Şekerbank web sitesinde tüm kredi kampanyaları ve kredi ürünleri için ayrıntılı karşılaştırma tabloları ve hesaplama araçları bulunuyor. En yakın Şekerbank şubesinin nerede olduğu da bankanın web sayfasından kolayca öğrenilebiliyor. Şekerbank ihtiyaç kredisi başvurusu bankanın şubelerinden hızlı ve kolay bir şekilde yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder