22 Ocak 2014 Çarşamba

Finansbank 36 Ay Vadeli Dosya Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Finansbank'ın 36 ay vadeli dosya masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. İster özel sektör olsun, ister kamu çalışanı, ister emekli olsun herkesin katılabileceği kampanyada dosya masrafı olmadığı gibi yüksek faiz ve bekleme de yok. Tüm Finansbank müşterileri bu kampanyadan dosya masrafı ödemeden, üstelik % 1.58 faiz oranıyla yararlanabiliyorlar. Finansbank'ın bu kampanyası da her zaman olduğu gibi "Siz sadece hayal edin, bizce mümkün" özdeyişine göre düzenlendiği için başvuru yapanların hayalleri gerçek olabiliyor.

Finansbank'ın herkese açık yeni kampanyasının koşullarına şöyle bir göz attığımızda 12 ay ile 36 ay arasında değişen taksit vadeleri, 5.000 TL ile 10.000 TL arasında değişen kredi tutarları ve % 1.58 ile % 1.62 arasında değişen faiz oranlarının sözkonusu olduğunu görüyoruz. Kampanyaya başvuru yapan herkes, kendi bütçesine göre bu seçeneklerden hangisini isterse onu değerlendiriyor.

Finansbank'tan 5.000 TL tutarında ihtiyaç kredisini 12 ay, 24 ay ve 36 ay vadeyle kullanmayı tercih edenler, herhangi bir dosya masrafı ödemezken sırasıyla % 1.58, % 1.59 ve % 1.62 aylık faiz oranlarından yararlanıyorlar. 5.000 TL dosya masrafsız ihtiyaç kredisini 12 ay vadede geri ödemek isteyenler aylık 470 TL taksit öderken, 24 ayı tercih edenler aylık 262 TL ödüyorlar. Kullandığı krediyi 36 ayda geri ödemek isteyenlerin aylık taksitleri ise 194 TL'ye kadar düşüyor.

10.000 TL dosya masrafsız krediye ihtiyacı olanlarda da tamamen aynı koşulların geçerli olduğunu görüyoruz. 12 ay vadede geri ödemeyi tercih edenler aylık % 1.58 faiz oranından yararlanırken aylık 940 TL taksit ödemesi yapıyorlar. 24 ay vadeyi tercih edenler % 1.59 faiz üzerinden aylık 523 TL kolay taksitlerle geri ödemede bulunuyorlar. 36 ay vade düşünenler için ise aylık % 1.62 faiz ile aylık 389 TL kolay taksitlerle kredi borcunu ödemiş oluyorlar.

Kampanyaya Başvuru Koşulları

Finansbank dosya masrafsız ihtiyaç kredisine başvuru yapmak isteyenler bunu 5030'a TC kimlik numarasını SMS ile göndererek hemen yapabiliyorlar. Dileyenler de Finansbank internet sitesine giriş yaptıktan sonra Anında Başvur butonunu tıklayarak başvuruyu gerçekleştiriyorlar. SMS ve interneti tercih etmeyenler ise en yakın Finansbank şubesine uğrayarak kolay başvuru yapabiliyorlar.

SMS aracılığıyla cep telefonuna 5 dakika içerisinde yanıt geliyor. Eğer yanıt olumlu ise ön başvuruyu yapmış oluyorsunuz. Bundan sonrasında yapmanız gereken tek iş, gerekli evraklarınızı hazırlayıp size en yakın Finansbank şubesine uğramak...

Başvuru İçin Gerekli Evraklar

Finansbank dosya masrafsız ihtiyaç kredisinde istenen belgelerin sadece iki tane olduğunu görüyoruz. Finansbank şubesine giderken yanınıza kimlik belgenizi (nüfus cüzdanı) ve gelirinizi gösteren bir belgeyi almanız yeterli oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder