3 Ocak 2014 Cuma

Uygun Konut Kredisi Transferi Halkbank Dost Kredi ile

Bankalarda bulunan yüksek maliyetli ya da kısa vadeli konut kredisi borçlarınızı Halkbank'a transfer etmek ister misiniz? Halkbank Dost Kredi bugünlerde çok uygun faiz oranları ve 180 aya varan vadelerle konut kredisi borcu transferi imkanı sunuyor. Halkbank Dost Kredi konut kredisi transfer seçeneğini kullananlar % 0.85 ile % 0.92 arasında değişen aylık faiz oranlarıyla konut kredisi transferi yapabiliyorlar. Faiz oranı vadeye göre değişiyor. Örnek olarak 120 ay vadeli konut kredisi transfer işlemi yapanlar aylık % 0.89 faiz oranından yararlanırken, 180 vadeli konut kredisi transferi yapanlar için uygulanan faiz oranı % 0.92 oluyor. Dosya ücreti uygulanmayan kampanyada 100.000 TL kredi için 1.195 TL civarında gerçekleşen masraf toplamı sözkonusu oluyor. Masrafların içinde 500 TL ekspertiz ücreti, 250 TL ipotek tesis ücreti, 208 TL hayat sigortası primi, 153.60 TL DASK ve 158.04 TL konut sigorta bedeli bulunuyor. Kredi tutarı, kredi kullanılanın özellikleri ve kredi kullanılan konutun özelliklerine göre toplam masraf tutarı değişiklik gösterebiliyor.

Daha önceki dönemlerde yüksek faiz oranlarıyla ya da kısa vadelerle kullanılan konut kredilerini Halk Bankası'na aktararak daha uygun koşullarla yeniden yapılandırmak mantıklı ve karlı bir çözüm olabilir. Daha önce kullandığınız kredinin koşulları ve toplam maliyet transfer işlemi sonrası oluşacak yeni maliyetten daha yüksekse konut kredisi transfer işlemini yaparak karlı çıkmanızı öneririz. Halkbank'ın 180 aya kadar vadelerle transfer işlemi yapması da ayrı bir tercih sebebi olabilir. Bankalar genellikle 120 ay vadeli konut kredisi kullandırdıkları için bu vadenin 180 aya uzaması aylık taksit tutarlarını hatırı sayılır ölçüde düşürebiliyor ve kredinin daha kolay geri ödenmesini sağlıyor.

Halkbank Dost Konut Kredisi Transferi işlemleri Halk Bankası şubelerinden gerçekleştiriliyor. Diğer bankalarda bulunan konut kredinizi Halkbank'a aktarmak isterseniz en yakın Halkbank şubesine uğramanız ve başvuru yapmanız yeterli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder