25 Ocak 2014 Cumartesi

Finansçı Acil Kredi Vakası Esnafa Aynı Gün 50 Bin Lira

Şimdi TC kimlik numarasını 7646'ya SMS atan esnaf aynı gün içinde 50 Bin Lira kredi alıyor. Finanbank'ın tanıtımlarına bir süre önce başlanan yeni bankacılık anlayışı Finansçının ilk icraatlarından biri esnafa yönelik oldu. 'Finansçı - Acil Kredi Vakası' sloganıyla tanıtılan Finansbank'ın yeni esnaf kredisi kampanyasında 50.000 TL'ye kadar kredi kullanmak mümkün.

Finansbank Kobi Para Cepte kredi kampanyalarıyla geçmişte çok ses getirmiş ve esnaftan büyük ilgi görmüştü. Yılmaz Erdoğan'lı yeni televizyon reklamlarıyla yeniden gündemimize giren Finansbank esnaf kredisi kampanyası bu kez Finansçı şemsiyesi altında sunuluyor. Kredi kampanyasına başvuru yaparak aynı gün içinde esnaf kredisi kullanmak isteyenlerin en yakın Finansbank şubesinin kapısından içeri girmeleri ya da 7646'ya kısa mesaj göndermeleri gerekiyor. Kimlik numarasının 7646'ya gönderilmesinin ardından kredi ön onayı hemen cep telefonuna geliyor. Bundan sonra gerkli belgelerle birlikte Finansbank şubesine gidenler belgelerinin eksiksiz olması ve başvurularının onaylanması halinde aynı gün kredilerini kullanıyorlar. Üstelik kredi üst limiti tam 50 Bin Lira.

Şahıs firması olarak kayıtlı olan esnaf için banka tarafından başvuruda talep edilen belgeler ise şunlar: Kimlik fotokopisi, vergi levhası, imza beyannamesi, esnaf sicil kayıt beyannamesi veya oda kayıt belgesi.

Belgelerini eksiksiz tamamlayanlar aynı gün içinde 50 Bin TL'ye kadar esnaf kredisi kullanabiliyorlar. Talep edilen kredi tutarının şube tarafından onaylanması halinde kredi aynı işgünü içinde kredi müşterisinin hesabına yatırılıyor. Finansbank'tan esnaf kredi kullanmak çok hızlı ve kolay.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder