8 Ocak 2014 Çarşamba

Akbank'tan Ne Kadar Kredi Alabilirim

Şube şube gezerek yapılan kredi başvuruları sonucu ne kadar kredi alabileceğinizi bilememek ve kredi başvuru sonuçlarını beklemek her zaman sıkıntılı bir durum yaratır. Çoğu zaman gelir durumu, daha önce kullanılan kredilerin miktarı ve ödeme durumunuz az çok ne kadar kredi kullanılabileceği konusunda bir fikir verir. Kredi skorumuz da yeni kredi talepleri için önemli bir belirleyici unsu olarak son dönemlerde hayatımıza girdi. Ancak kredi kullanıcıları her zaman bir an önce net rakamları bilmek ister.

Şimdi Akbank bu konuda yepyeni bir uygulamayla kredi kullanım tutarları hakkındaki endişeleri ve belirsizlikleri ortadan kaldıran bir uygulama geliştirdi. Akbank web sitesini ziyaret eden herkes uygulamadan yararlanabiliyor. Sitede yer alan kısa forma sadece TC kimlik numarasını ve cep telefonu numarasını yazan herkes Akbank'tan ne kadar kredi kullanabileceğini hemen öğreniyor.

Akbank'tan ne kadar kredi alabilirim? sorusuna cevap arıyorsanız öncelikle Akbank'ın web sitesini ziyaret etmelisiniz. Sitedeki uygulamadan yararlanmak için Akbank internet şubesi üyesi olmanız ve şifreniz olması gerekmiyor. Akbank'ın resmi web sitesinde yer alan herkese açık formu doldurarak ne kadar ihtiyaç kredisi alabileceğinizi öğrenebiliyorsunuz. Forma sadece kimlik numaranızı ve cep telefonu numaranızı yazıyorsunuz. akbank'tan ne kadar kredi alabileceğiniz konusundaki bilgi kısa süre içinde SMS mesajı olarak cep telefonunuza geliyor. Alınabilecek kredi tutarıyla birlikte kredi onayı da geldiği için bundan sonra yapmanız gereken tek şey Akbank şubesine giderek onaylanan tutar için başvuru işlemlerini tamamlamak. Akbank'a yapılan ihtiyaç kredisi başvuruları belgelerin eksiksiz olarak tamamlanıp kredi bşavurusunun olumlu bulunmasından sonraki 24 saat içinde karşılanıyor.

Uygulama 20.000 TL'ye kadar kullanılması düşünen ihtiyaç kredileri için kullanılabiliyor. 20.000 TL'nin üzerindeki tutarlar için Akbank şubelerine uğramanız gerekiyor.

Akbank'ın web sitesinde sözkonusu başvuru formunun altında yer alan Kredi Hesaplama Aracı kullanılarak 36 ay vadeye kadar hangi kredi tutarı için ne kadar aylık taksit ödeneceği kolaylıkla hesaplanabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder