8 Ocak 2014 Çarşamba

Halkbank Paraf Kart Başvurusu Nereden Yapılıyor

Halkbank Paraf kredi kartının hayatımıza girişinin üzerinden çok zaman geçmedi ama Paraf Kart kısa zamanda Türkiye'nin en gözde ve en çok tercih edilen kredi kartlarından biri haline geldi. Ayrıcalıklı ve avantajlı alışveriş kampanyalarıyla ve sunduğu özel imkanlarla dikkatleri bir anda üzerine çeken Paraf Kart'a sahip olmak isteyenler çok. Peki Paraf kart başvurusu nereden ve nasıl yapılıyor? Aslında Halkbank Paraf Kart başvurusu yapmak çok kolay ve pek çok başvuru kanalı var.

Paraf Kart başvurusu için Halkbank tarafından sunulan kredi kartı başvuru kanallarından en klasik olanı herhalde doğrudan doğruya herhangi bir Halk Bankası şubesine gitmek. Şubeye uğrayarak başvuru yapmayı seçenler belki daha çok orta ve ileri yaş kuşağı olsa da daha çok gençlerin ilgileneceğini tahmin ettiğimiz başvuru yollarından biri de online başvuru. İnternet üzerinden Paraf kart başvurusu yapmak için Halkbank Paraf Kart için özel olarak hazırlanan web sitesini ziyaret etmek ve online başvuru formunu doldurmak yeterli. Sitede yer alan Hızlı Başvuru Formunda doldurulması gerekli bilgiler ise şu şekilde sıralanıyor: TC Kimlik Numarası, e-mail adresi, ev adresi, şehir, ilçe ve semt bilgileri, aylık gelir tutarı ve başvuru sahibinin cep telefonu numarası.

Sözkonusu Paraf Kart sitesine Halkbank sitesini ziyaret ederek ilgili linkleri takip ederek de ulaşılabiliyor.

Halkbank'ın ayrıcalıklı kredi kartı Paraf Kart'a SMS atarak da başvuru yapmak mümkün. SMS atarak Paraf Kart başvurusu yapmak için TC kimlik numarasını yazmak ve 3452'ye göndermek gerekiyor. Cepten kredi kartı başvurusunun ardından başvuru sonucu kısa süre içinde cep telefonuna geliyor. Paraf Kart'ın ayrıcalıklı dünyasına adım atmak aslında çok zor değil. 'Ayrıcalıklar Bu Paraf'ta' sloganıyla yola çıkan ve bugüne kadar sayısız ayrıcalığa imza atan Paraf Kart'ın cazip kampanyalarına 2014 yılı içinde de devam etmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder