18 Ocak 2014 Cumartesi

Neye İhtiyaç Varsa Ona Yoğunlaşan İş Bankası Ocak Ayı Kredisi

Televizyon reklamlarında pek de becerikli olmayan bir kişisel gelişim uzmanı yaşam koçu rolünde Cem Yılmaz'ı izlediğimiz yeni İş Bankası kredi kampanyası devam ediyor. Kampanya 31 Ocak tarihine kadar başvuruya açık. İş Bankası Ocak ayı kredi kampanyası kapsamında 36 ay vadeli olarak 50.000 TL'ye kadar bireysel ihtiyaç kredisi için başvuru yapılabiliyor. Kredi tahsis ücreti tüm vade ve tutarlar için 200 TL olarak uygulanıyor. Ancak istenirse kredi tahsis ücreti olmadan kredi kullanmak da mümkün. Kampanya ile aylık % 1.07'den başlayan faiz oranları ile kredi kullanılabiliyor. 12 ve 24 ay vadede aylık faiz oranı % 1.07 olurken, bu oran 36 ay vadede % 1.10 olarak gerçekleşiyor. Kredi tahsis ücreti ödemeden kredi kullanmak isteyenleri ise aylık % 1.20 faiz oranı ile kullanabilecekleri cazip kredi seçenekleri bekliyor. Kampanyada kredi tahsis ücretinden başka sigorta bedeli de diğer bir masraf kalemi olarak karşımıza çıkıyor. 10.000 TL kredi için 1 yıllık sabit teminatlı hayat sigortası primi 75 TL civarında oluşuyor.

Kampanyaya İş Bankası web sitesinde yer alan Hızlı Kredi Talebi formunu doldurarak başvuru yapmak mümkün. Bunun yanısıra NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİRİ yazarak 4402’ye SMS gönderme yoluyla da kredi başvurusu yapılabiliyor. Ayrıca Bankamatik’lerden, İş Bankası İnternet Şubesi’nden, 444 02 02 Telefon Şubesi’nden, İşCep, İşPad veya İşWap’tan ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor. En klasik yol olarak en yakın İş Bankası şubesini ziyaret ederek de kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

İş Bankası Ocak ayı kredi kampanyası ay sonuna kadar devam edecek. Son düzenlemelerle maksimum kredi vadesinin 36 aya çekildiği kredi kampanyasında 50.000 TL'ye kadar kredi almak mümkün. 2014 yılında ilk kampanyasını gerçekleştiren İş Bankası'nın Cem Yılmaz'lı yeni reklam filmi olumlu yorumlar almaya devam ediyor. İş Bankası'nın kredi piyasası açısından zorlu geçeceğe benzeyen 2014 yılında yeni kampanyalarla kredi müşterilerini memnun etmeye devam etmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder