30 Ocak 2014 Perşembe

Finansbank Kredi Kolay - 5030'a Mesaj At Borçlarını Kapat

Borç ödemesi için sıkışanlar, borçlarını acilen kapatmak isteyenler ya da nakit ihtiyacı olanlar için şimdi pratik bir kredi çözümü var: Finansbank Kredi Kolay. Banka şubesine gitmeye vaktiniz yoksa cep telefonundan kısa mesajla hemen kredi başvurusu yapabilirsiniz. Finanbank'ın ihtiyaç kredisi Kredi Kolay başvurusu yapmak için yapılması gereken şey çok basit: T.C. kimlik numarasını hemen 5030'a göndermek. Kısa mesajla kimlik numaralarını 5030'a atanlar Para Cepte ile parayı cepte biliyorlar. Finansbank kredilerine başvuru yapmak da kullanmak da çok kolay.

Para Cepte nedir? Para Cepte Finansbank'ın Kredi Kolay ürünü çerçevesinde cep telefonundan kısa mesajla ihtiyaç kredisi başvuru kanalının ismi. Para Cepte başvuru kanalını kullanarak kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor. Para Cepte kanalı ile kredi başvurusu yapmak için T.C. kimlik numarasını yazıp 5030'a mesaj gönderilmesi gerekiyor.

Para Cepte ile kredi başvurusu yapılmasının ardından kredi başvuru sonucu başvuru sahibinin cep telefonuna SMS olarak gönderiliyor. Bu mesajda kredi başvurusunun kabul edilip edilmediği ve kullanılabilecek kredi tutarı belirtiliyor. Kredi tutarı sizin için uygunsa sorun yok. Bundan sonra en yakın Finansbank şubesine giderek kredi başvurusunu tamamlayabilirsiniz. Ancak banka tarafından teklif edilen kredi tutarı sizin beklentinizden daha düşükse bu durumda da bir çözüm var. Gelir bilginizi yine bir kısa mesajla aynı numaraya gönderebilirsiniz. Yeni kredi talebi için yeniden değerlendirme yapan banka size ikinci mesajla değerlendirme sonucunu bildiriyor. Bu mesajda daha yüksek bir kredi teklifiyle karşılaşabilirsiniz ya da Finansbank'tan kullanabileceğiniz kredi tutarı aynı kalabilir.

Para Cepte başvurusu ne kadar zaman için geçerli? Şubeden hangi belgeler isteniyor? Kredi başvurusunun ardından gelen ön onayın ardından bir ay içinde kredi başvuru işlemlerini tamamlamak için Finansbank şubelerine gidilmesi gerekiyor. Başvuruya gelen ön onay mesajı bir ay boyunca geçerliliğini koruyor. Bu sürede kredinin kullanılmaması halinde yeniden başvuru yapmak gerekli. Kredi başvurusu için şubeden istenen belgeler ise kimlik belgesi ve eğer gerekliyse adres belgesinden oluşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder