28 Ocak 2014 Salı

TEB Bonus Düzenli Limit Artış Talimatı Cepten Verilebiliyor

TEB Bonus Kart için düzenli limit artırım talimatı vermek şimdi çok kolay. TEB Bonus sahipleri LIMIT yazıp 4616’ya göndererek limit artırımı için talimat verebiliyorlar. Sözkonusu kısa mesajın kart sahibinin TEB'de kayıtlı olan cep telefonundan gönderilmesi gerekiyor. TEB kredi kartı için verilen limit artış talimatı banka tarafından inceleniyor. Uygun görülmesi durumunda kart limiti artırılıyor. Limit artırımı yapılmadan önce kart sahibine 15 gün öncesinden bilgi veriliyor.

Türkiye'nin en çok sahip olunmak istenilen kredi kartlarından biri olan TEB Bonus güncel kampanyalarla dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor. Son TEB Bonus kampanyalarından en çok ilgi görenlerinden biri Petrol Ofisi'nde 40 TL İndirim kampanyası. Bonus ile Petrol Ofisi'nde yapılacak akaryakıt ve otogaz alışverişi kazandırıyor. Ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 100 TL ve üzeri PO harcamaları 40 TL indirim kazandırıyor.

Bir diğer kampanya internetin gözde tatil sitelerinden Gezinet işbirliğiyle sürüyor. Gezinet sitesinden TEB Bonus kredi kartıyla tatil satın alanlar 50 TL bonus ve bedava uçak bileti kazanıyorlar. 2000 TL ve üzerindeki rezervasyonlar için geçerli olan kampanya kapsamında Türk Hava Yolları'ndan 2 Kişilik Gidiş - Dönüş Uçak Bileti ve tam 50 TL Bonus hediye kazanılıyor.

Motorlu taşıtlar vergisini ilgili devlet sitesinden TEB kredi kartıyla yapanlar ödemelerini taksitlendiriyor. TEB Bonus Kart'la yapılan MTV ödemeleri 6 taksitte gerçekleşiyor. TEb kredi kartıyla trafik cezaları da kolaylıkla ödenebiliyor. MTV ve trafik cezası ödemeleri TEB şubelerinden ya da bireysel ve kurumsal internet şubesinden yapılabiliyor.

TEB Bonus Card'ın sunduğu bir diğer imkan ise alışveriş ödemelerini taksitlendirme ya da öteleme imkanı. TEB Bonus'la yapılan 100 TL ve üzeri işlemler taksitlendirme ya da ötelemeye konu olabiliyor.

TEB kredi kartı ile nakit avans kullanma fırsatları da sürüyor. ATM'lerden, şubelerden ya da 0850 200 0 666 numaralı TEB Telefon Şubesi'nden aracılığıyla ŞipŞak Para çekmek mümkün. ŞipŞak Para 24 aya kadar taksitle çekilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder