8 Ocak 2014 Çarşamba

Kredi ve Kart Borcu Ödemesi Halkbank Dost Kredi ile Çok Kolay

İhtiyaç kredisi ve kredi kartı borçları vade sıkışıklığı, yüksek faiz ve masrafları ve ödenebilir olmaktan uzak yapılarıyla sıkıntı yaratmaya başladıysa çözüm Halkbank Dost Kredi'de. Tüm banka kredi borçlarını ve kredi kartı borçlarını masrafsız olarak Halkbank'a transfer edebilir ve 36 takside bölerek kolaylıkla ödeyebilirsiniz. Kredi ve kart borcu taksitlendirmesi için uygun bir çözüm arayanlar için Halkbank Dost Kredi gerçek anlamıyla düşük maliyetli bir çözüm sunuyor. Dost Kredi dosya masrafı ya da kredi kullandırım ücreti ödemeden kullandırılıyor. Kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarını Halk Bankası'na aktararak Dost Kredi sayesinde borç taksitlendirmesi yapanlar için uygulanan aylık faiz oranı ise sadece % 1.11. 36 aya kadar olan tüm vadelerde % 1.11 aylık faiz oranı uygulanıyor. Masrafsız olarak kullanılan kredide sadece yıllık sigorta bedeli ödeniyor. Bu sigorta bedeli 10.000 TL kredi için aşağı yukarı yıllık 30 TL civarında gerçekleşiyor.

Kredi kartı ve kart borçları taksitlendirme işlemi için bankalar dışında çözüm aramanıza, bilinmeyen ve sağlıksız olabilecek yolları denemenize gerek yok. Şimdi tamamen güvenli ve yasal bir şekilde, üstelik düşük faiz oranları ve düşük maliyetlerle tüm kredi ve kart borçlarınızı Halk Bankası'na transfer edebilir ve 36 aya kadar taksitlendirip geri ödeyebilirsiniz.

Borç transferi için 36 aya varan vadelerde taksitlerle sunulan Dost Kredi kullanmak için başvuru yapmak isteyenlerin en yakın Halkbank şubesine uğramaları yeterli. Yüksek faiz oranlarıyla, kısa vadelerle ve anlamsız dosya masraflarıyla borç ödemelerine son vermek isteyenler için en uygun çözüm bugünlerde Halkbank'ın Dost Kredi'si gibi gözüküyor. Kredi ve kart borçlarını taksitlendirerek ödemek isteyenlerin başkaca bir çözüm aramasına artık gerek kalmadığını kolaylıkla söyleyebiliriz. Çünkü Dost Kredi gerçekten düşük faiz oranları ve maliyetlerle, dosya masrafsız ve ücretsiz olarak borç transferi yapma ve taksitlendirme olanağı sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder