29 Haziran 2013 Cumartesi

İş Bankası Her İhtiyaca Özel Kredi Kampanyası

İş Bankası’nın artık geleneksel hale gelen ve herkes tarafından bilinen Her İhtiyaca Özel Kredi kampanyası yaz aylarının tüm sıcaklığına rağmen hız kesmeden devam ediyor. Televizyon reklamlarındaki esprili “Tatil Yerine Balkona Çıkan Aileyi Serinletecek Kredi” kampanyasıyla yaza merhaba diyen kredi büyük ilgi görmeye olumlu yorumlar almaya devam ediyor. Yaz tatilini balkonda geçirmek istemeyenler İş Bankası’nın yaza özel kredisi hakkında ayrıntılı bilgi alma peşine düştüler. Kampanyanın tanıtımı bir tatil kredisi havası verse de kampanya ile kredi kullananlar aldıkları krediyi günlük harcamalardan eşya alımına, borç ödemeden kredi ve kart taksitlerini kapatmaya kadar istedikleri her alanda kullanabiliyorlar.

İş Bankası Her İhtiyaca Özel Kredi kampanyası ile serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ve emekliler kredi kullanabiliyorlar. Tatile çıkmak gibi bir düşüncesi olmayanlar bile, bu kampanyanın avantajlarından yararlanabiliyor.

İş Bankası Her İhtiyaca Özel Kredi kampanyası ile aylık % 0,66’dan başlayan faiz oranlarıyla 35.000 TL ve 60 aya kadar ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Tüm acil ihtiyaçlar için 5.000 TL kredi yeter diyenler, 12 ay vadede aylık & 0.66 gibi düşük faiz oranıyla kredi çekebiliyorlar. Bu tutarda kredi için 99 TL istihbarat ücreti ödeniyor.

20.000 TL veya 35.000 TL gibi rakamlarda kredi kullanmak isteyenler ise % 0.84, % 0.86, ve % 0.88 faiz oranlarından yararlanabiliyor. Kredi 24, 36 veya 60 ay vadeyle kullanılabiliyor. Bu rakamlardaki kredi için 150 TL istihbarat ücreti ödeniyor.

Kredi ihtiyacınız olduğunda İş Bankası’nın ülke geneline yayılmış binden fazla şubesi ve Anında Bankacılık kanallarıyla her an bu ihtiyacınızı karşılayabiliyorsunuz. Cep telefonundan anında kredi başvurusu yapmak isteyenler birer boşluk bırakarak nakit, TC kimlik numarası, istenilen kredi tutarı ve aylık geliri yazarak 4402′ye SMS atmak gerekiyor.

İş Bankası kredi başvurusu ayrıca Bankamatiklerden, telefon şubesinden, İşCep, İşPad veya İşWap şubelerinden de yapılabiliyor. Ayrıca İş Bankası internet sitesi de kredi başvuruları için 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder