30 Haziran 2013 Pazar

Garanti Bankası 0.69 Faizli Yaz Kredisi Kampanyası

Garanti Bankası düşük faizli ve sadece 5 TL masraflı yaz kredisi ile yaz sezonunu başlattı. Gelir belgesiz, ikametgahsız, sadece nüfus cüzdanıyla başvurulan Garanti Yaz Kredisi, 50.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi fırsatını 60 aya varan vade seçenekleriyle müşterilerine sunmaya başladı.

Garanti Bankası’nın yaz kredisi paketinde her bütçeye uygun düşük ücretli, düşük faizli, değişken vadeli seçenekler var. 3.000 TL’den başlayıp 50.000 TL’ye kadar uzanan ihtiyaç kredisi paketlerinden ihtiyacınıza uygun olanı seçerek bütçenize uygun vadeye bağlayabilir, her durumda düşük faiz avantajından yararlanabilirsiniz.

Garanti’nin geleneksel yaz kredisinden 3.000 TL tutarında bir paket seçmeniz halinde aylık sadece % 0.69 düşük faiz ve sadece 5 TL tahsis ücreti ödeyerek 9 taksitte geri ödemesini yapabilirsiniz. Bu durumda aylık 350 TL’yi bile bulmayan küçük taksitlerle geri ödeme avantajına sahip oluyorsunuz.

Yaz ayları için ihtiyacınız 10.000 TL gibi bir rakam mı? O halde 36 ay gibi uzun vadeyi % 0.88 cazip faiz oranıyla tercih edebilirsiniz. Ödemeniz gereken aylık taksitlerin aylık 335 TL’ye düştüğünü görünce siz de şaşıracaksınız. Bu yaz paketini tercih ederseniz 250 TL tahsis ücreti ödemeniz gerektiğini belirtelim.

Yaz gelince masraf kabarır, bunun tatili var, akraba ziyareti var, hatta bayramı var diye düşünerek 30.000 TL tutarında bir ihtiyaç kredisinin uygun olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Garanti Bankası 30.000 TL krediye ihtiyacı olanlar için 60 ay vadeli bir paket hazırladı. Aylık & 0.88 faiz oranıyla kullanabileceğiniz yaz kredisini 60 ay vadeye bağladığınız takdirde aylık 677 TL taksitler halinde geri ödeyebilirsiniz.

Garanti Bankası Yaz Kredisi fırsatından yararlanmak, gönlünce bir yaz tatili yaşamak isteyenler, daha geniş bilgi almak için Garanti’nin internet şubesine uğrayarak başvuru yapabiliyorlar. İnternet şubesindeki başvurular menüsünden kredi adımını ve destek kredisi seçeneğinden “hemen başvurun” butonuna ulaşınca kredi başvurunuzu zahmetsizce gerçekleştirebilir, sonucu beklemeye başlayabilirsiniz. Kafanıza birtakım noktalar takılırsa online kredi danışmanından canlı destek alabilirsiniz. Başvuru sırasında nüfus cüzdanınız dışında başka belge istenmediğini belirtelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder