30 Haziran 2013 Pazar

Denizbank Cebimde Kredi Nasıl Alınıyor?

Hepimizin “Beyaz” olarak bildiği Beyazıt Öztürk’ün yıllardır oynadığı meşhur “Hayat Deniz’de Güzel” reklamlarıyla dikkat çeken Denizbank’ın Cebimde Kredi kampanyaları çok seviliyor ama “Bu krediyi ben nasıl alabilirim?” sorusu da gündemden hiç düşmüyor. Akla gelebilecek tüm ihtiyaçlar için kullanabilen “Cebimde Kredi” kullanmak için nasıl bir prosedür işlediğini bir kere daha toparlamakta fayda var.

Öncelikle Denizbank Cebimde Kredi’ye başvurmak, reklamda da vurgulandığı gibi son derece kolay. Krediye ihtiyacınız varsa cep telefonunuzu elinize alarak KREDİM yazdıktan sonra TC kimlik numaranızı da yazdıktan sonra 3280′e göndermek yeterli. Kredi cevabınız 5 dakika içerisinde hemen geliyor.

Başvurunuz onaylandıktan sonra size en yakın Denizbank şubesine nüfus cüzdanınızla gidiyor ve Cebimde Kredi’yi kullanıyorsunuz. 15.000 TL’ye kadar kullanılabilen Denizbank Cebimde Kredi’de evrak ve kefil gerekmiyor. Prosedür bu kadar basit ve kolay…

Cebimde Kredi’ye Nasıl Başvurulur

Cep telefonunuzdan KREDİM yazarak TC Kimlik Numaranızı 3280′e gönderiyorsunuz.

Başvuru sonucunuz 5 dakika içerisinde cep telefonunuza gönderiliyor.

Başvurunuz olumlu ise kullanabileceğiniz kredi limiti ve vadesi cep telefonunuza SMS mesajı olarak gönderiliyor.

Bundan sonra tek yapmanız gereken size en yakın Denizbank şubesine nüfus cüzdanınızla birlikte başvurmanız…

Örnek olarak 10.000 TL tutarında Cebimde Kredi çekmeniz halinde 12 ay vade için aylık % 1.29 faiz fırsatından yararlanabiliyorsunuz. Aynı miktarda krediyi 24 ay vadeyle çekerseniz aylık % 1.49, 36 ay vadeyle çekerseniz aylık % 1.59 faiz oranı geçerli oluyor. 12, 24 veya 36 ay vade seçeneklerinden bütçenize en uygun olanını tercih edebiliyorsunuz.

Denizbank Cebimde Kredi için daha ayrıntılı bilgi isterseniz bankanın internet şubesinden alabileceğiniz gibi 444 0 800 AçıkDeniz Telefon Bankacılığına başvurabilirsiniz. Ayrıca en yakın Denizbank şubesini ziyaret ederek müşteri temsilcilerinden de bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder