28 Haziran 2013 Cuma

HSBC 1000 TL Faizsiz Masrafsız Bedava Kredi Kampanyası

HSBC Advantage kart alanlar yaşadı. Şimdi kredi kartı piyasasının yükselen yıldızı HSBC Advantage kart başvurusu yapanlar ve başvuruları onaylanarak kart alanlar faizsiz ve masrafsız kredi kullanıyor. Hem de tam 1000 TL tutarında. HSBC’den 1 Ekim tarihi itibarıyla kredi kartı bulunmayanlar kampanyadan yararlanıyor ve 1000 TL Bedava kredi fırsatının tadına varıyorlar. Yeni kredi kartı başvuruları için geçerli olan kampanya asıl kartları kapsıyor. Ek kartlar, Pegasus Kart, öğrenci kartları ve ticari kartlar kampanyadan yararlanamıyor. Kampanya ile kazanılan bedava kredi kullanma şansı bir yıllık süre içinde kullanılabiliyor.

Avantaj Kart’ın sunduğu imkan Çat Para ile nakit çekimi şeklinde kullanılıyor. Çat Para ile nakit çekmek için herhangi bir belge ya da başvuru gerekmiyor. Tüm HSBC ATM makinelerinden anında Çat Para çekmek mümkün. Kredi kartı limiti dahilinde 1.000 TL’ye kadar faizsiz ve masrafsız yani bedava kredi kullanılabiliyor. Kampanya kapsamında 31 Aralık tarihine kadar Çat Para çekerek bedava krediden yararlanılıyor. Yapılan ilk Çat Para işlemi kampanya kapsamında değerlendiriliyor. Advantage Card limitleri dahilinde 1000 TL’ye kadar nakit çekmek ve faiz ya da masraf ödememek mümkün oluyor. Çekilen tutar 12 taksitle geri ödeniyor. % 0 faizli ve masrafsız Bedava Kredi kampanyasından yararlanmak için HSBC Advantage Card başvurusu yapmak gerekiyor. Başvuruları onaylananlar ve Avantaj Kartlarını alanlar yıl sonuna kadar bu kampanyadan yararlanabiliyor. Kredi çekimi, kredi kartı limitine göre 500 TL ya da 1000 TL Çat Para kullanımı şeklinde gerçekleşiyor. Kredi kartının % 80′ine kadar Çat Para işlemiyle nakit çekim yapılabiliyor.

HSBC Advantage kredi kartına başvurular HSBC şubelerinin yanında internet üzerinden de yapılabiliyor. İnternet üzerinden başvuru yapmak için HSBC Bank’ın Türkiye sitesini ziyaret etmek gerekli. Siteye gelenler HSBC Advantage Kredi Kartı’na başvurmak için tıklayın! linkine tıklayarak açılan sayfada istenen bilgileri doldurup kart başvurusunu gerçekleştirebiliyorlar.

HSBC’nin kredi kartı Advantage yurt içindeki ve yabancı ülkelerdeki alışverişlerde cazip ödeme avantajları, indirimler ve taksit imkanları sunuyor. HSBC’nin diğer popüler kredi kartı Pegasus Kart ise başvurularda Pegasus’tan bedava uçak bileti kazandırıyor. Pegasus Kart özellikle hava ulaşımında önemli avantajlar ve Uçuş Puan toplayarak indirim imkanlarından yararlanma fırsatı sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder