27 Haziran 2013 Perşembe

Finansbank Vakti Geldiyse Nakdi Cebinde Kredisi

Finansbank’ın “Vakti geldiyse nakdi cebinde” sloganıyla başlattığı yeni ihtiyaç kredisi kampanyası özellikle şiir gibi televizyon reklamıyla popüler oldu. Kampanyasını yepyeni bir imaj çalışmasıyla tanıtan Finansbank, televizyon reklamlarında Tuna Kiremitçi’yi de oynatarak geniş ilgi topladı. Her ihtiyaca özel, hızlı, kolay ve müşteri odaklı yaklaşımıyla ihtiyaç kredilerine yepyeni bir soluk getirdi.

Finansbank’ın “Vakti Geldiyse Nakdi Cebinde” kampanyası kapsamında aylık % 0.49 faiz fırsatıyla sunulan ihtiyaç kredisini almak kolay olduğu gibi, günde 2 TL’den başlayan taksitleri sayesinde ödemesinin de kolay olduğu görülüyor. Kampanyada 5,000 TL ihtiyaç kredisi ve dosya masrafsız ihtiyaç kredisi gibi her tercihe uygun ihtiyaç kredisi ürünleri yer alıyor.

Bu cazip ihtiyaç kredisi fırsatına başvurmak isteyenler TC Kimlik numaralarını 5030’a göndererek, hemen kredi ön değerlendirmelerini yaptırabiliyorlar. Kredi talepleri için 5030’dan ön onay alan müşteriler, şube değerlendirmesinin ardından gün içinde kredilerini kullanabiliyorlar.

Finansbank’ın sunduğu ihtipyaç kredisi, ev tadilatından borçları hafifletmeye, evlilik masraflarından tatil hayallerine, eğitim masraflarından eskiyen eşyalarınızı yenilemeye kadar her alanda cazip fırsatlar sunuyor.

3.000 TL’ye ve 12 ay vadeye kadar aylık %0,49 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi için cep telefonunuzdan TC Kimlik numaranızı 5030′a mesaj atmak yeterli olurken günde 2 TL’den başlayan artan taksitlerle 5.000 TL kredi kullanmak isteyenler de aynı numaraya mesaj atarak işlemlerini başlatabiliyorlar.

% 0.49 faiz oranıyla 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanan Finansbank müşterileri, 314 TL dosya masrafı ödemek suretiyle aynı gün içerisinde krediden yararlanabiliyorlar. Aynı miktar krediyi 15 ay vadeyle kullanmak isteyenler ise aylık % 0.69 faiz oranı ve dosya masrafıyla aynı gün içerisinde kredilerini alabiliyorlar.

Kredinin aynı gün müşteri hesabına geçebilmesi için; başvuru evraklarının eksiksiz olması, başvurunun sabah yapılması ve kredi tutarının 10,000 TL’ye kadar olması gerekiyor.

Finansbank’ın “Vakti geldiyse nakdi cebinde” kampanyasına 5030′a mesaj atmak suretiyle katılabileceğiniz gibi dilerseniz Finansbank internet sitesini ziyaret ederek daha detaylı bilgi alabilir, ön onay aldıktan sonra geri kalan işlemlerinizi herhangi bir Finansbank şubesine giderek kolayca alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder