30 Haziran 2013 Pazar

Halkbank Kamu Çalışanına 50000 TL Kredi Kampanyası

Halkbank kamu çalışanlarına özel yepyeni bir kredi kampanyası başlattı. Kampanyada faiz oranları aylık % 0,75′den başlıyor. Kampanya ile 50.000 TL’ye kadar kredi almak mümkün oluyor. Halkbank’ın kamu çalışanlarına yönelik kampanyasının televizyon reklamları ‘Olay Kredi’ başlığı ile ekranlarda yer almaya başladı. Halk Bankası’nın yeni kredi kampanyası gerçekten olay yaratacak gibi gözüküyor. Çünkü bu kampanyada uygulanan düşük faiz oranlarının yanında dosya masrafının olmaması kampanyayı ön plana çıkaran unsurlardan biri. Halkbank Olay Kredi dosya masrafsız olarak kullandırılıyor.

Kampanya kapsamında dosya masrafsız olarak aylık % 0.75′den başlayan faiz oranları ile 50.000 Türk Lirası’na kadar kredi alınabiliyor. Kampanyanın vadelerinde en uzun vade ise 60 ay olarak belirlendi. Kamu çalışanları 60 aya varan vadelerle, diğer bir deyişle 5 yıl vadeli olarak kredi çekebiliyorlar. 60 taksitle kullanılabilen kredide maksimum kullanılabilecek kredi tutarı ise 50000 Lira olarak açıklandı.

Halk Bankası’nın gerçekten olay olacak Olay Kredi kampanyası kamu çalışanları ile sınırlı değil. Kampanyanın çok özel koşullarından maaşlarını Halk Bankası’ndan alan müşteriler de yararlanabiliyor. Maaş ödemelerini Halkbank üzerinden alanlar kamu çalışanlarına özel bu kredi kampanyasına dahil olarak % 0.75′den başlayan faiz oranları ile 60 ay taksitle 50.000 TL’ye kadar kredi için başvuru yapabiliyorlar.

Halk Bankası Olay Kredi başvuruları Halkbank şubelerinden yapılabiliyor. Halkbank bireysel kredi başvurularında kimlik belgesi, gelir belgesi ve adresi gösterir belge isteniyor. Kredi başvuruları çok kısa süre içinde sonuçlandırılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder