28 Haziran 2013 Cuma

Akbank Axess Kredi Kartı Limit Artırımı Nasıl Yapılıyor?

Axess kredi kartı daha çok Akbank’la birlikte tanınıyor. Yurt içi ve yurtdışı tüm alışverişlerde ve ödemelerde cazip kampanyalar, indirimler, taksit imkanları sağlayan Akbank kredi kartı Axess Türkiye’nin en çok güvenilen ve itibar edilen kredi kartlarının başında geliyor. Peki Axess kredi kartının limiti nasıl artırılır? Limit artırımı için mutlaka bankaya mı gitmek gerek. Axess limit artırımı isteyenler limit artırım başvurularını şimdi sadece şubelerden değil değişik kanallardan da yapabiliyor. Axess limit arttırma başvurusu internet üzerinden ve telefon bankacılığı kanallarıyla da yapılabiliyor.

Axess kredi kartının limitini artırmak isteyenler Akbank şubelerini ziyaret edebilir. Bunun yanında Akbank’ın sunduğu Telefon Bankacılığı hizmetinden yararlanarak limit artırım talebi yapmak mümkün. Akbank Telefon Şubesi’nin telefon numarası 444 25 25. Akbank Direkt İnternet’ten de kart limitini artırma talebi yapılabiliyor. Kullanılan kredi kartı limiti tanımlanan limitin altında ise tek telefonla ya da internetten tek adımda limit artırımı gerçekleşiyor. Müşteri limitini artırmak isteyenler ise limit artış dilekçesi ve gelir belgeleriyle Akbank şubelerine başvurabiliyor. Bunun yanında sözkonusu belgeleri (0262) 686 96 46 numaraya faks çekerek limit artırım talebi yapılabiliyor. Belgelerin kısa sürede incelenmesinin ardından koşullar uygunsa kredi kartı limit artırım işlemi hemen gerçekleşiyor. Düzenli limit artış talimatı verilerek Axess kartın limitini otomatik olarak güncellemek de mümkün.

Akbank Axess özellikle gerçekleştirdiği kampanyalarla tercih edilen bir kredi kartı. Anlaşmalı işyerlerinde Axess ile yapılan alışverişlerde peşin fiyatına taksit ve indirim kampanyaları düzenleniyor. Bunun yanında düşük çekim ücretleriyle Axess’ten nakit çekimi de yapılabiliyor. Kredi kartı limitleri dahilinde diğer bankalardaki kredi kartı borçlarını Axess’e aktararak taksitli ödeme yapma fırsatından yararlanmak da mümkün.

Axess’in güncel kampanyaları televizyon, gazete ve internet reklamlarıyla sürekli duyuruluyor. Yılın her mevsiminde istenilen her sektörde cazip Axess kampanyalarına rastlamak mümkün oluyor. Tatilden hipermarket alışverişine, elektronik sektöründen mobilyaya, bilgisayardan cep telefonuna kadar her alanda avantajlı Axess kampanyaları devam ediyor. Axess kampanyaları peşin fiyatına taksitle alışveriş imkanları ve cazip indirim fırsatları sunuyor. Axess kredi kartı sahibi olmayanlar kolaylıkla Axess kart kullanıcıları arasına katılabiliyor. Dileyenler ek kart çıkartarak sevdiklerinin de Axess olanaklarından yararlanmalarını sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder