28 Aralık 2014 Pazar

Vakıfbank KOBİ’lere Masrafsız Kış Kredisi Kampanyası

Halden Anlayan Kredi kampanyalarıyla toplumun her kesimine destek olmayı ilke edinen Vakıfbank, sadece KOBİ'ler için düzenlediği Masrafsız Kış Kredisi kampanyasıyla dikkat çekiyor. Vakıfbank kampanyasında ülkemizde faaliyet gösteren irili ufaklı tüm KOBİ'lere 60 aya varan vadeler ve indirimli faiz oranlarıyla 100.000 TL'ye kadar masrafsız kredi kullanma avantajı sunuluyor. Ayrıca BusinessCard harcamalarına ekstrede 50 TL indirim sağlanıyor.

"Bu kış VakıfBank ile masraflarınıza son verin" sloganıyla düzenlenen Vakıfbank kampanyasına katılan KOBİ'ler için 5 farklı geri ödeme seçeneği bulunuyor. KOBİ'ler kredi taksitlerini aylık eşit taksitli olarak geri ödeyebileceği gibi, 3 ayda bir ödemeli eşit taksitli, 3 aya kadar ödemesiz dönemli, değişken taksitli, 1 yıl içerisinde 4 taksite kadar ertelemeli seçeneklerini de tercih edebiliyorlar.

Vakıfbank'ın KOBİ’lere Masrafsız Kış Kredisi Kampanyasından yararlanan müşterileriler, kredi kullandırımı sonrasında BusinessCard ile yapacakları ilk 3.000 TL’lik alışveriş karşılığında 50 TL ekstre indirimi kazanıyorlar. Buna ek kartlarla yapılan alışverişler de dahil... Kampanyadan kazanılan indirimler, BusinessCard sahibi müşterilerin hedeflenen harcamasına ulaştıktan sonraki dönemdeki kredi kartı ekstresi borcuna indirim olarak yansıtılıyor.

31 Mart 2015 akşamına kadar geçerli Vakıfbank KOBİ kampanyasından kredi kullanabilmek için çapraz bankacılık ürünlerinin alınması zorunluluğu var. Kampanyanın faiz oranı, tutarı ve vadesi gibi detayların piyasa koşullarına göre değişkenlik göstermesi nedeniyle bu önemli ayrıntıların Vakıfbank müşteri temsilcileriyle konuşulması gerekiyor.

BusinessCard harcamalarına ekstrede 50 TL indirim kampanyasında, müşterilerin aktif BusinessCard sahibi olması ve 30 Nisan 2015 tarihine kadar toplamda 3.000 TL’lik harcama yapması yeterli oluyor. 50 TL’lik harcamaya peşin, mail order ve taksitli alışverişler dahil bulunuyor. BusinessCard’tan yapılacak nakit çekim, iade ve puan kullanımı türündeki işlemler dikkate alınmıyor. İndirim kampanyasına katılmak için herhangi bir başvuru gerekmediği gibi İndirimler otomatik olarak yapılıyor. Kampanyadan hedeflenen harcamaya ulaşan ilk 2.000 müşteri ödül kazanacağı için harcamaların vakitlice yapılması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder