23 Aralık 2014 Salı

Garanti Bankası Paramatik'lerinde Ücretsiz 9 Taksitli Nakit Avans Fırsatı

Yılbaşı öncesi acil ihtiyaçlar için nakde sıkışanların yardımına Garanti Bankası koşuyor. Garanti Bankası'nın tüm müşterileri için sunduğu Ücretsiz 9 Taksitli Nakit Avans kampanyası, eli darda olanların sıkıntısını en pratik yoldan çözüyor. Garanti Bonus dahil Garanti Bankası kredi kartı sahibi olanlar, 500 TL'den başlayan Taksitli Nakit Avans kampanyasından yararlanıyor, isterlerse nakit avans için 5 ay ile 9 ay arasında değişen vade yaptırabiliyorlar. Nakit avansı Paramatik'ten hemen çekip 9 aya kadar vadelerde taksit taksit ödüyorlar. Üstelik ek ücret ödemek zorunda kalmadan...

Nakit paraya ihtiyaç olduğunda Garanti kredi kartlarıyla nakit avans çekilebildiği gibi artık sabit taksitle ve uygun faiz oranıyla geri ödenebiliyor. Garanti Nakit Avans kullananlar için 5 ay ile 9 ay arasındaki vadede % 2.02 faiz uygulanırken herhangi bir ücret alınmıyor.

Alo Garanti, Garanti Paramatik’ler ve Garanti internet şubesi kanallarından kullanılabilen taksitli nakit avans işlemi, bu kanallardan her birinde belirtilen adımları takip ederek en kolay yoldan gerçekleştirilebiliyor.

Taksitli nakit avans, işlem başına minimum 500 TL tutarında, maksimum 20.000 TL tutarında kullanılabiliyor. Garanti Paramatik’lerden taksitli nakit çekimi işlemi ise 4000 TL ile sınırlı bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder