16 Aralık 2014 Salı

Emekli Maaşını ING'ye Aktarana Sunulan Avantajlar

Emekli maaşını ING'ye taşıyanlar kazançlı çıkıyor. ING Bank bugünlerde hem yeni, hem de eski maaş müşterilerine çeyrek altın kazandırıyor. Kampanya kapsamında toplam 3 çeyrek altın kazanmak mümkün.

Maaşını ING'den almak için başvuru yapan ve 4 yıl boyunca banka değişikliği yapmayacağını taahhüt edenler hemen 1 adet çeyrek altın kazanıyor. Kredi kullanan emekliler ise ayrıca çeyrek altın kazanıyorlar. Maaşını ING'ye aktaran emekliler 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullandıklarında 2 adet daha çeyrek altın kazanma fırsatından yararlanıyorlar. Emekli maaş müştrilerine sunulan ihtiyaç kredisi en uzun vade olan 36 ay taksit imkanıyla kullanılabiliyor.

Emekli maaşını zaten ING Bank'a taşımış olan ve maaşlarını halihazırda ING’den alan emekliler için de iyi bir haber var. ING Bank’ın halihazırdaki maaş müşterileri de kredi kullanmaları durumunda altın kazanıyorlar. ING’nin mevcut emekli maaş müşterileri 5.000 TL ile 10.000 TL kredi kullandıklarında 1 çeyrek altın, 10.000 TL’nin üzerinde kredi kullandıklarında 3 çeyrek altın kazanıyorlar. Kredinin geri ödemesi 36 ay vadeli olarak yapılabiliyor.

Emeklilerin çeyrek altın kazanmak için sunulan fırsattan yararlanmaları için Destek Hesap açtırmaları gerekiyor. Destek Hesap, hesapta para yokken bile nakit kullanma imkanı sunuyor. Teknik bankacılık deyimiyle bir kredili mevduat hesabı. Destek Hesap sahipleri düzenli ödemelerini de aksamadan gerçekleştirebiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder